Kokken har afsløret, hvordan man laver den perfekte røræg i fire variationer.
Sådan laver du perfekt røræg – tips / collage Vi, skærmbilleder fra videoen
Mange mennesker over hele verden har røræg som en yndlingsret. Men alle kan lide det på deres egen måde: Nogle mennesker kan lide det med en flydende blomme, mens blommen for andre skal være godt stegt.
Som express skriver, har kokkeeksperten Kelly Scott afsløret hemmelighederne bag perfekt røræg på sin TikTok.
Så kokken Kelly Scott, kendt som kellyscleankitchen på TikTok, delte sine hemmeligheder til at lave de perfekte røræg til i morgen.
For det første skal æggene ifølge pigen steges på en non-stick pande med en non-stick belægning og olie. På den måde bliver retten perfekt hver gang.
Når olien skummer – send ægget ned i den. “Kog altid spejlæg på medium til lav varme, for vi vil ikke have sprøde kanter,” råder eksperten.
For at holde blommen flydende skal du koge æggene, indtil hviden er stivnet.
For at lave lette røræg med en let ristet æggeblomme skal du vende dem og varme dem i 10 sekunder.
Til medium rare vender du ægget og koger det i et minut på den anden side. I dette tilfælde vil blommen være syltetøjsagtig.
“Endelig, hvis du skal tilberede et hårdkogt æg, skal du vende det om og derefter knuse blommen. Det sikrer, at blommen bliver helt gennemkogt,” siger kokken.
Vi minder om, at Vi tidligere har fortalt, hvordan man tilbereder æg på florentinsk vis.