Alle vælger selv den lækreste chokoladekage i verden.
Får kagen chokolade og meget mør / foto depositphotos.com
Pandekagekage anses med rette for at være en af de mest delikate og lækre desserter. Samtidig er det svært at forestille sig en enklere chokoladekage – opskriften kræver et minimum af tid. Det bliver kun nemmere, hvis du køber den i butikken.
Chokoladekage – enkel opskrift
For at lave chokoladekage derhjemme skal du bruge:
- tre æg;
- to spiseskefulde sukker;
- lidt vaniljesukker;
- 300 milliliter mælk;
- 50 gram smør;
- 130 gram kogende vand;
- 150 gram mel;
- 40 gram kakao.
Til cremen skal du desuden bruge 300 gram hytteost og 150 gram kogt kondenseret mælk.
Pisk æg, sukker og vanilje. Hæld mælken i, og bland, indtil det er homogent. Hæld derefter kakao og mel i, og pisk. Smelt smørret, og tilsæt det under omrøring. Hæld kogende vand i, og rør hurtigt.
Steg pandekagerne på en tør pande, til dejen er løbet ud. Lad dem køle af, og bland ingredienserne til cremen.
Dæk bordets overflade med husholdningsfilm. Læg en pandekage ud, smør den med creme, og dæk den med en anden pandekage, så den kun dækker den første halvvejs. Gentag med dem alle sammen.
Derefter kan du drysse pandekagerne med dine yndlingstørrede frugter efter din smag eller nødder, og så ruller vi rullen sammen. Gør det fra kanten, hvor den første pandekage var.
Pak rullen ind i folie, og sæt den i køleskabet i to timer for at stabilisere den.
Smelt 100 gram chokolade og tilsæt hakkede nødder, rør rundt. Så hælder vi denne glasur over vores kage. Når den har sat sig, kan du skære den i skiver, der er ca. 2 cm brede.
Hvis du ikke kan lide kondenseret mælk, kan du lave en pandekagekage med vaniljecreme.
Tidligere har Vi fortalt, hvordan man hurtigt kan lave en kage med kondenseret mælk.