Usædvanlige opskrifter på pekingkålssalater: muligheder, som kun få kender til

I den kolde årstid kan salater med pekingkål være et rigtigt fund.

Peking-kålsalat er den lækreste / foto depositphotos.com

Pekingkålsalat er en vidunderlig årstidsret i den periode, hvor der er så få grøntsager og frugter. Denne salat har mange variationer med forskellige ingredienser. Vi har udvalgt tre forskellige til enhver smag.

Pekingkålsalat med agurk

Til at begynde med skal du overveje en ret, der ikke indeholder mayonnaisesauce. I dette tilfælde vil salaten af pekingkål med krabbepinde være forfriskende for smagen og ikke så tung for maven. Til det vil vi tage:

  • et hoved med blomkål;
  • en pakke krabbesticks;
  • en gulerod;
  • en halv sød peberfrugt;
  • en agurk.

Til dressingen skal du bruge krydderier, to spiseskefulde citronsaft og vegetabilsk olie efter eget valg.

Skær kålen i tynde stave, og kom den over i en større skål. Vi strimler også spisepinde og grøntsager. Tilsæt alt til kålen, og gå videre til dressingen. Til den blander vi citronsaft, olie og krydderier efter smag. Hæld denne væske over salaten, og bland.

Overvej nu en usædvanlig salat med pekingkål og majs og æg. Du har højst sandsynligt ikke prøvet sådan noget endnu.

Salat med pekingkål og majs

Denne pekingkålssalat tilberedes meget hurtigt, men resultatet er lækkert. Til den skal du bruge:

  • en halv pekingkål;
  • to æg;
  • krydderier;
  • 80 g majs på dåse;
  • grønne løg;
  • mayonnaise.

Kålen snittes fint. Pisk æg med krydderier, og steg to tynde pandekager. Rul begge til ruller, og skær dem i strimler. Bland alle ingredienserne sammen – så er den enkle pekingkålsalat klar. Du kan også lave en mere kompliceret version med flere ingredienser.

Salat med pekingkål og pølse

Salat med pekingkål, majs og røget pølse er også værd at prøve. Mængden af ingredienser er lettere at tilpasse til din egen smag, men du bør tage:

  • Pekingkål;
  • kogt eller røget pølse;
  • sød peberfrugt;
  • agurker;
  • croutoner med baconsmag;
  • mayonnaise;
  • dåse majs
  • grønne løg;
  • ost.

Skær grøntsager og ost i fine tern, og skær pølsen i skiver. Kom det hele i en skål, tilsæt majs, og bland. Det er bedre at anrette denne salat i portioner, så brødkrummerne ikke suger. Næste dag vil den ikke være så velsmagende. Så tilsæt mayonnaise, rasp og løg inden servering.

Tidligere har Vi fortalt, hvordan man tilbereder salat med krabbesticks på en ny måde.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet