Den enkle japanske måde at gøre kål 10 gange mere velsmagende på: Du finder ikke en bedre opskrift

Du har aldrig smagt kål på denne måde før i dit liv – det er et nyt niveau.

Sådan koger du kål 10 gange bedre / depositphotos.com

Kål er en af de grøntsager, som de færreste bruger, undtagen til tilberedning af borsjtj, fyldt kål eller enkle salater. Men kålens alsidighed er simpelthen fantastisk, og til en pris, der er meget overkommelig.

Så meget desto mere, fordi der er en opskrift fra den berømte kokkeskribent og forfatter Hettie Louie McKinnon, der hedder yamizuki, skriver Parade.

Hvad er yamizuki, og hvordan laver man det?

Denne coleslaw, hvis navn kan oversættes til “vanedannende”. Den er nem at lave på få minutter. Nu er denne coleslaw ved at blive en trend på restauranterne i New York City.

Du skal bruge ingredienser som rød- eller purpurkål, hvidløg, ristet sesamolie, ristede hvide sesamfrø, sake, svampe- eller kyllingebouillon i pulverform, brunt sukker, salt og mononatriumglutamat.

Stød hvidløg, sesamolie, sesamfrø, sake, bouillonpulver, brun farin, salt og mononatriumglutamat i en morter, indtil der er dannet en glat pasta. Vask derefter kålen, og skær den i små stykker.

Kom kålen i en skål, og bland den grundigt med pastaen. For at fordele saucen jævnt kan du komme det hele i en lynlåspose og ryste det godt. Så er den færdig.

Flere opskriftsnyheder, der vil ændre den måde, du tænker på det på

Tidligere rapporterede Vi om opskriften på gulerodskage, som er perfekt til te. “Dæk denne klassiske gulerodskage med en delikat flødeostfrosting og hakkede valnødder eller pekannødder. Server den som en sød godbid med en kop te når som helst på dagen,” lyder rådet fra opskriftsforfatterne.

Derudover afslørede Mary Berry sin hemmelighed til at lave virkelig sprøde kartofler. Hvis du koger kartoflerne, før du steger dem ved lav varme og moser dem, bliver de perfekt sprøde udenpå, og grynene giver dem en ekstra sprød skorpe.

Du er måske også interesseret i nyheden:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet