En vidunderlig opskrift på at lave lækre fingerlings.
Kartoffelfingre – opskrift / collage: Vi, fotos: depositphotos.com/, instagram.com/vistovska_cooking/
Hvis du har en rest kartoffelmos, så prøv at lave fingerlings af dem med en interessant servering. Retten er nem at lave, og hele din familie vil elske den.
Forresten kan du servere fingrene med smeltet smør, rapporterer Vi med henvisning til vistovska_cooking.
Måske er du interesseret i: I stedet for traditionel borsjtj: den mest hjertelige forret – guddommeligt lækker
Kartoffelfingre – opskrift
Ingredienser:
- kartofler 500 g
- æg 1 stk.
- mel 200 g
- salt, peber efter smag
- bacon
- løg
Kog kartoflerne, skræl dem, og riv dem på et fint rivejern, du kan også bruge færdiglavet kartoffelmos.
Tilsæt æg, krydderier og mel til kartoflerne. Ælt det til en blød dej.
Form fingrene, for at lette arbejdet med dejen er det bedst at lave stykkerne med våde hænder.
Kog fingrene i kogende vand, når de flyder, koges de i yderligere 2 minutter.
Server med stegte løg og bacon.
God appetit!
Se videoen om, hvordan man tilbereder fingerlings:
Hvem er vistovska_cooking
vistovska_cooking er en populær vores landsmand madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt eksklusive opskrifter på udsøgte retter. Mere end 90.000 brugere af det sociale netværk abonnerer på vistovska_cooking.
Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.