Gennembrudte tynde pandekager på mælk ifølge GOST: opskrift fra 1960

Tilbered smagfulde og helt tynde pandekager efter en gammel opskrift.

Opskrift på pandekager på mælk og kogende vand / YouTube, depositphotos.com

Tynde pandekager på mælk er for mange mennesker den perfekte morgenmad. Og hvis du også pakker det appetitlige fyld ind i dem, behøver du ikke andet for at blive lykkelig. Og selv om alle pandekager er lækre, vil vi som voksne ofte gerne mærke smagen af de bedstemors produkter, som var uovertrufne.

Vi tilbyder dig at lave perfekte pandekager på mælk i henhold til GOST 1960. Processen med deres tilberedning er beskrevet i en gammel kogebog og var tilgængelig for enhver sovjetisk borger. Den gamle opskrift på tynde pandekager kræver ingen komplicerede ingredienser, og resultatet overgår forventningerne.

Opskrift på mælke- og vandpandekager med hytteost

Ingredienser til pandekager på vand og mælk:

  • lille æg – 1 æg;
  • mælk – 100 g;
  • vand – 100 g;
  • mel – 120 g;
  • salt – en knivspids;
  • sukker – 2 teskefulde;
  • smør – 10 g;
  • solsikkeolie – 1 bordliter.

Til hytteostfyldet:

  • hytteost – 100 g;
  • creme fraiche – 20 g;
  • sukker – 1,5 bordliter;
  • æg – 0,5 stk.

Hvis du har brug for flere produkter, skal du øge mængden af alle ingredienser forholdsmæssigt. Tag mælken og smørret ud af køleskabet i forvejen, inden du laver pandekagerne. Hvis alle ingredienserne har stuetemperatur, vil produkterne ikke revne.

Pisk ægget med sukker, en knivspids salt og en lille smule af mælke- og vandblandingen. Tilsæt melet, og pisk pandekagedejen konstant, så der ikke er nogen klumper. Rør derefter resten af væsken i. Tilsæt solsikkeolie og smeltet smør. Lad dejen stå et stykke tid, hvis det er muligt.

Til fyldet anbefaler kogebogen at piske hytteost, creme fraiche, sukker og æg i en kødhakker. I dag kan man bruge en blender.

Hæld lidt af pandekagedejen på en varm pande, og fordel den jævnt. Steg på den ene side, og vend den. Læg fyldet på den stegte del af pandekagen fra kanten, og rul den sammen. Derefter er produkterne klar, men de bliver endnu mere lækre, hvis du steger de allerede fyldte pandekager på en pande med et stykke smør eller bager dem i ovnen.

Af pandekager på mælk kan du også lave en meget velsmagende pandekagekage med kondenseret mælk.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet