Du skal kun bruge fire ingredienser: en urealistisk lækker opskrift på gulerodskage

En populær opskrift på gulerodskage med fire ingredienser er gået meget viralt på nettet.

Sådan laver du gulerodskage / collage: Vi, foto: unsplash

Interessant fra materialet:

  • Sådan laver du en lækker gulerodskage med kondenseret mælk
  • Opskrift på lækker flødeostfrosting til kage

Mange opskrifter kræver en lang liste af ingredienser og komplicerede metoder for at opnå den perfekte konsistens, men hvis man erstatter æg og smør med en enkelt ingrediens, kan det gøre kagen meget nemmere.

Opskriften, som har taget de sociale medier med storm, indeholder fire hovedingredienser. Ifølge bloggeren Practical Parenting er opskriften hurtig og nem og en god måde at bruge gulerødder fra køleskabet på, skriver Mirror.

Ingredienser til gulerodskage

  • To kopper mel (240 g)
  • To kopper revne gulerødder (245 g)
  • En dåse kondenseret mælk
  • 100 g valnødder eller sultana-nødder

Sådan laver du flødeostfrosting

  • 60 g blødgjort smør
  • 500 g flormelis
  • 250 g flødeost
  • 80 ml citronsaft

Kageopskrift

Det er nemt at lave kagen, for du skal bare bruge en almindelig bageform og en stor skål. Det er en god idé at forvarme ovnen til 180 °C på forhånd, smøre formen med smør og beklæde den med bagepapir, så bunden og siderne er dækket. Riv derefter gulerødderne, og pres forsigtigt overskydende fugt ud.

Dernæst skal du veje mel og kondenseret mælk af og tilsætte dem til skålen sammen med gulerødderne. Det er en god idé at blande det hele grundigt til en kagedej og derefter tilsætte nødderne. Tilsæt dem til den forberedte blanding, og hæld derefter det hele i den forede form.

Du skal bage kagen i 45 minutter ved 180 grader. Når den er bagt, skal du tage formen ud af ovnen og lade kagen køle af. Hvis du laver flødeostglasuren, er det bedst at bruge en elpisker til at piske flødeosten, indtil den bliver homogen.

Tilsæt derefter det bløde smør, og rør i ca. 30 sekunder til et minut, så det hele bliver godt blandet. Tilsæt citronsaft og flormelis, og fortsæt med at røre. Når kagen er helt afkølet, pensles frostingen på toppen, og der pyntes efter ønske.

Flere spændende nyheder:

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet