Hvad skal man tilføje til hakkekød for at gøre det saftigt: Denne ingrediens kan findes i ethvert køkken

Colettes er en ganske enkel ret, men det er ikke alle, der får den til at fungere lige godt. Mange rynker også på næsen af deres usundhed, men det kan der rådes bod på.

Hvad du skal gøre for at gøre hakket kød saftigt – koteletters hemmeligheder / foto 1zoom.ru

Hver vores landsmand værtinde har sin egen opskrift på verdens bedste koteletter, hvis hemmeligheder kun er kendt af hende. Der er dog nogle flyhacks, som vil hjælpe alle med at lave en utrolig velsmagende og saftig ret. Vi har lært, hvordan man laver koteletter af hakket kød.

Tidligere skrev vi, hvad der ikke skal tilsættes til hakket kød til koteletter

Hvorfor tilsætte mineralvand til hakket kød – jeg gør det altid på den måde

Mange har sikkert hørt, at man tilsætter vand til hakket kød til koteletter, men de færreste ved, hvorfor man gør det. Faktum er, at kød under varmebehandling mister sin fugtighed og bliver tørt. Det fører igen til tab af smag i den færdige ret.

Mineralvand kan ikke kun hjælpe med at holde på fugten, men det kan også hjælpe med at gøre hakket kød mere mørt på grund af kuldioxidgassen. Derudover hjælper mineralvand med at fremhæve krydderiernes smag, hvilket betyder, at den færdige ret får en rig smag.

Du kan i øvrigt også bruge is. Hvis du ikke vil hælde vand i, kan du erstatte det med bouillon.

Hvad du skal gøre for at gøre hakkekød saftigt – ikke vand forenet

For ikke at overbelaste kødet og gøre koteletterne mere diætetiske, kan du tilføje grøntsager. På den måde får det magre kød den nødvendige fugt, men retten forbliver let for maven og figuren.

Til disse formål er alle grøntsager – gulerødder, sqh, courgette – velegnede. Det er vigtigt at overholde hovedreglen – riv grøntsagerne eller skær dem meget fint. I dette tilfælde vil de give hakkekødet saftighed, men ikke tilføje kalorier.

Hvad du kan tilføje til hakket kød til koteletter – en erstatning for brød

Brød i koteletter kan også erstattes for at gøre retten mere anvendelig. Til dette formål vil semulje eller havregryn være velegnet, men i dette tilfælde er det obligatorisk at tilsætte vand. Grynene absorberer nemlig væske meget kraftigt, og derfor bliver de færdige koteletter seje.

Derudover kan du tilføje kartofler i stedet for brød. De skal rives på et fint rivejern og presses godt, inden de tilsættes farsen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet