En opskrift på at lave en solid middag.
Kødboller i tomatsauce – opskrift / collage: Vi, foto: depositphotos.com/, instagram.com screenshot, Katerina Khoma
Hvis du har hakket kød, kan du ikke spekulere over, hvad du skal lave i dag. Vi tilbyder dig en opskrift på kødboller i tomatsauce: den er solid, hurtig og meget velsmagende.
Vælg forresten tomater i deres egen saft, ikke syltede, rapporterer Vi med henvisning til katherine.khoma.
Fantastiske fingre fra gårsdagens kartoffelmos – en bombastisk opskrift
Kødboller i tomatsauce – opskrift
Ingredienser:
- hakket kylling – 800 g
- røget paprika – 0,5-1 tsk.
- stødt sort peber – 0,5 tsk.
- brødkrummer – 30 g
- tørret hvidløg – 1 tsk.
- æg
- salt efter din smag
- tomater – 800 g
- tomatpuré – 70 g
- løg – 1 medium
- hård ost – 150-200 g
Bland hakket kød, røget paprika, salt, kværnet sort peber, rasp, æg og tørret hvidløg.
Form kødboller med våde hænder, og send dem i en form smurt med vegetabilsk olie.
Sæt dem i ovnen ved 230 grader i 15 minutter.
Til saucen blandes tomater, tomatpuré, hakket løg, peber og salt.
Hæld den tilberedte sauce over kødbollerne, og drys med revet hård ost.
Sæt dem i ovnen i yderligere 15 minutter, og så er de færdige.
God appetit!
Se video om, hvordan du laver kødboller i tomatsauce:
Hvem er katherine.khoma?
katherine.khoma er en populær madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt interessante opskrifter på gourmetretter. Mere end 12.000 Instagram-brugere abonnerer på tkatherine.khoma.
Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.