Bare tilsæt det til hakket kød: selv veganere vil bede om en opskrift på chebureks

Hvis du vil lave velsmagende hakkekød, skal du bruge en doven fond.

For at få saftigt hakkekød skal du bruge bouillon / foto depositphotos.com

Nogle gange har man lyst til noget fedt, salt og stegt – på sådanne tidspunkter kan man hurtigt lave hakket kød til chebureks, som i en cheburette-butik, og tilberede en sprød og meget velsmagende ret!

For at gøre fyldet saftigt og smagfuldt skal du holde dig til nogle få regler. Der er et godt madlavningshack til at lave hakket kød til chebureks. Og hvordan man laver den perfekte dej til chebureks, har Vi fortalt tidligere.

Sådan laver du hakket kød til chebureks – opskrift og et flyhack

Selvfølgelig bliver der ikke godt hakkekød, hvis du tager dårligt kød. For at få kvalitetshakket kød skal du kun købe frisk kød. Derudover skal du bruge en masse løg.

Ingredienser:

  • Svinekød og oksekød – 600 gram.
  • Løg – 300 gram.
  • Sort peber, salt.
  • Bouillon.

Begynd at tilberede saftigt hakkekød til chebureks med at lave bouillon. Husk, at kødet til bouillonen skal koges ved svag varme sammen med grøntsager – skrællede løg og gulerødder.

Læs også her:

Hvis du ikke har bouillon, og du ikke vil koge den, kan du fange TOP flyhack. Hæld vand i en gryde – lidt mere end en halv kop, bring det i kog, og læg 1 stort eller 2 små laurbærblade i. Derefter skal væsken blive på ilden i endnu et minut.

Mens bouillonen køler ned – forbered farsen. Hak kødet. Skær løget i små tern, kom det i en skål, salt det, og ælt det godt – så frigiver det sin saft.

Bland farsen med løget, og hæld derefter den afkølede krydrede væske i. Brug ikke den færdige fars med det samme – sæt den i køleskabet i mindst en halv time, og så kan du begynde at forme chebureks.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet