Én ingrediens vil gøre puréen urealistisk mør og lækker: og det er ikke mælk.

Med en enkel ingrediens bliver tilbehøret som en restaurant.

Hvad skal man tilføje til kartoffelmos for at lave retten som på en restaurant / Collage: Vi, foto depositphotos.com

Det vil du lære:

  • Hvordan man laver velsmagende og mør kartoffelmos
  • Hvad kan man tilføje til kartoffelmos i stedet for mælk?

At tilsætte smør og mælk til kartoffelmos er en uforanderlig tradition. Men hvis du kender alternativerne, kan du tilberede et endnu mere lækkert tilbehør, som vil glæde både voksne og børn. Vi har fundet ud af, hvordan man kan erstatte mælk og smør i kartoffelmos.

En fatal fejl ødelægger retten: Et smart trick, og kartoffelmosen smelter i munden.

Portal Pixelinform skriver, at en fremragende erstatning for mælk kan være creme fraiche. Det forbedrer ikke kun kartoffelmosens smag, men giver den også en delikat, “cremet” konsistens.

Ingrediensen surmælk giver også retten en unik smag.

På ca. 500 g kartofler er det værd at tilsætte 3-4 spiseskefulde creme fraiche. Det vil være rigeligt.

Hvis du ønsker, at din kartoffelmos skal være mere kostbar, anbefaler vi, at du tilsætter lidt bouillon.

Den er også velegnet til dem, der er laktoseintolerante.

Takket være creme fraiche eller bouillon får kartoffelmosen en særlig smag, som ikke kan opnås med mælk eller smør.

Andre nyheder:

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet