Denne ingrediens finder næsten alle i køleskabet, men nogle mennesker var ikke engang klar over, at den kan kombineres med æg.
Denne ingrediens vil overraske dig positivt / depositphotos.com
Æg har altid været og vil altid være næsten ideelle til i morgen, såvel som til frokost, middag eller endda aftensmad. De kræver stort set ingen tid eller ingredienser at tilberede. Og på det seneste er det røræg, der har vundet popularitet.
Hvis dine æg bliver gummiagtige, tørre, hårde eller smuldrende under tilberedningsprocessen, så tilbereder du dem forkert, skriver Express. Det forlyder, at den perfekte røræg skal være luftig, fugtig, blød, cremet, lysegul og med en rig æggesmag.
For at forbedre konsistensen og smagen af røræg er det værd at prøve at tilføje en ingrediens til den klassiske opskrift, som mange mennesker har i køleskabet – græsk yoghurt.
Tilsætning af græsk yoghurt forbedrer ikke kun konsistensen og smagen, men øger også proteinindholdet, hvilket er med til at holde dig mæt i længere tid. Nogle erstatter yoghurt med fløde, men fløde gør røræggene tungere.
Ingredienser (til en portion): 2 æg, salt efter smag, olivenolie (ekstra jomfru) og 1 spiseskefuld græsk yoghurt.
Tilberedningen starter med at piske æggene med salt og en teskefuld olivenolie i en skål. Det anbefales, at du salter æggene på forhånd, da det hjælper med at holde på fugten under tilberedningen. At bruge olivenolie i stedet for smør giver æggene fylde og gør dem endnu mere luftige.
Varm 1,5 spiseskefulde olivenolie i en non-stick pande ved middel varme i 30 sekunder, og tilsæt derefter de piskede æg. Det vigtigste er, at du ikke overopheder panden, for så tørrer æggene hurtigt ud. Kog dem ved middel varme, og rør jævnligt med en silikonespatel, indtil blandingen begynder at sætte sig, men stadig er lidt fugtig.
Tag gryden af varmen, tilsæt den græske yoghurt og rør rundt, og sæt derefter gryden tilbage på lav varme i 20 sekunder, mens du fortsætter med at røre rundt.
Andre fantastiske opskrifter
Tidligere har Vi rapporteret om en koreansk opskrift på megasprøde kyllingevinger, som bliver bedre end på KFC. Den unikke sprødhed opnås takket være en smart opskrift og en ingrediens, der er tilgængelig i næsten alle køkkener – majsstivelse.
Derudover er der en pizzaopskrift, som er blevet bevist gennem årene.
Selv om du sjældent laver mad, kan du helt sikkert klare denne proces. Vi udgiver to versioner af dejen – med og uden gær. Og du kan lave fyldet efter din egen smag.