Vil overbevise alle på én gang: Crab Petty’s appetitvækkerrulle – opskrift

En opskrift på pitabrød på 5 minutter, som dine gæster vil være de første til at åbne.

Snackrulle fra pita – opskrift / Collage Vi, foto depositphotos.com/p>Chic og meget velsmagende krabberulle. En forret, som helt sikkert vil blive fejet væk fra bordet som den første.

Når du har lavet denne rulle, vil mange af dine gæster spørge efter opskriften.

Du kan også lide: Tag kartofler og lav en ny opskrift: derunes på 5 minutter

Krabberulle – opskrift med pitabrød

Det skal du bruge:

  • Lavash – 1 pakke
  • Æg – 4 stykker
  • Agurker – 2 stykker
  • Krabbepinde – 1 pakke
  • Smeltet ost – 3 stykker
  • Tartar- eller cæsarsauce

1. Tag pitaen ud af posen, og del den i 2 lige store dele. Pensl 1 lavash-ark med cæsar- eller tartarsauce.

2. Riv 3 smeltede oste på et fint rivejern, og drys dem over pitaen.

3. Riv krabbepinde på et fint rivejern. Krabbestifterne skal ikke være frosne. Du kan vælge krabbekød, det afhænger helt af dit budget.

4. Kog også æggene, indtil de er bløde, de skal være hårdkogte. Afkøl og pil. Riv dem på et rivejern.

5. Læg krabbestifterne på den smeltede ost, og læg derefter æggene på.

6. Dæk med det andet lag pita. Smør igen med sauce. Riv 2 agurker, og drys dem over pitabrødet.

7. Rul det hele pænt sammen til en rulle. Du kan pakke den ind i husholdningsfilm og sende den i køleskabet i 60 minutter og derefter skære den i portioner. Du kan skære lavashrullen med krabbesticks på én gang og servere som portioner.

Se video om, hvordan man laver en snackrulle – opskrift:

Hvem er alionakarpiuk

alionakarpiuk er en populær vores landsmand madblogger på det sociale netværk Instagram. Bloggens forfatter udgiver regelmæssigt eksklusive opskrifter på udsøgte retter. Mere end 60.000 brugere af det sociale netværk abonnerer på alionakarpiuk.

Hvis du opdager en fejl, skal du markere den nødvendige tekst og trykke på Ctrl+Enter for at informere redaktionen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet