Hvad er den bedste måde at presse tomatsaft på uden en saftpresser: 2 nemme opskrifter

Den hurtigste tomatsaft i en blender og en kødhakker, som kan forberedes til vinteren – i materialet Vi.

Sådan laver du tomatsaft til vinteren gennem en sigte / depositphotos.com

Tomatjuice tilberedes til vinteren lige så ofte som enhver anden konserves. Selv efter konservering er den stadig nyttig – den hjælper med at forbedre det kardiovaskulære system og normalisere blodtrykket. Vi fortæller dig, hvordan du kan lave juice uden en saftpresser.

Tidligere talte vi om, hvordan man laver æblejuice uden en saftpresser til vinteren.

Sådan laver du tomatjuice i en blender – opskrift

  • Tomater – 3 kg;
  • salt, sukker, krydderier – efter smag.

Vask tomaterne, pluk dem, skær dem over på tværs, og læg dem i en dyb beholder. Hæld kogende vand over, lad det stå i 1-2 minutter, hæld derefter det varme vand fra, og skyl tomaterne i koldt vand.

Pil skindet af tomaterne, fjern stilken, skær grøntsagerne i store stykker, og kom dem i skålen til en blender. Kør til en glat masse, og gnid den gennem en sigte eller flere lag osteklæde.

Hæld den resulterende tomatsaft i en gryde, bring den i kog, og tilsæt krydderier og sukker. Kog i 15-20 minutter, hæld derefter på glas, og forsegl med låg.

Læs også her:

Hvis du ikke har en blender, kan du lave tomatjuice med en kødhakker – vil rækkefølgen af handlinger være den samme med en forskel – du bliver nødt til at purere og koge tomatjuice ikke én, men to gange.

Sådan laver du tomatjuice uden saftpresser og kværn – Lifehack

Vores bedstemødre vidste, hvordan man laver tomatjuice uden at bruge nogen som helst teknik. Vi foreslår, at du lærer deres teknik for at have denne mulighed for en sikkerheds skyld:

  • Pluk tomater, vask dem;
  • skær dem i skiver og læg dem i en emaljeret gryde;
  • Bring det i kog, og rør af og til under kogningen;
  • gnid den resulterende blanding gennem en sigte og pres;
  • Sæt tomatsaften på bålet, og bring den i kog;
  • Efter kogning tilsættes sukker, salt og krydderier;
  • kog ved svag varme i 5-10 minutter, hæld på glas, og rul sammen.

Denne enkle måde at lave tomatjuice på vil hjælpe dig, selv hvis du ikke har nogen teknik ved hånden.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet