Traditionelt bruger husmødre en blød bolle til at lave koteletter, men hvis du ikke har det, kan du bruge andre produkter.
Hvad kan man tilføje til kyllingekoteletter i stedet for brød – varianter / depositphotos.com
Saftige og velsmagende koteletter kan ikke tænkes uden kvalitetshakket kød, varm mælk og en blød bolle. Ikke desto mindre sker det nogle gange, at det nødvendige stykke brød ikke er tilgængeligt, og processen er allerede begyndt. Vi fortæller dig, hvordan du kan erstatte brød i koteletter uden at retten mister smag.
Tidligere talte vi om, hvordan man erstatter gær i madlavningen.
Hvad du kan putte i hakket kød til koteletter i stedet for brød – muligheder
Absolut alle værtinder ved, at brød giver koteletter puffiness og gør dem mere hjertelige. Retten bliver kaloriefattig, men velsmagende, selvom bolle slet ikke er nødvendig til tilberedningen. Den kan nemt erstattes med andre produkter:
- semulje;
- stivelse;
- rå kartofler;
- rug- eller hvedemel;
- revne gulerødder, kål eller sqh;
- perlegryn.
Der er en anden mulighed, som du kan bruge i stedet for brød til lækre koteletter. Det er ganske enkelt havregryn – med det bliver retten ikke mindre mør, men mere sund.
Brødløse koteletter med havregryn – opskrift
Hvis du ikke ved, hvad du kan tilsætte koteletterne for at gøre dem mere saftige, bortset fra løg, så prøv at tilberede dem med havregryn – det vil være en godbid for kosten.
Til forberedelsen skal du bruge:
- hønseæg – 2 stk;
- havregryn – 150 g;
- kyllingefilet eller hakket kød – 200 g;
- krydderier.
Pisk kyllingefilet med en blender, eller kør det gennem en kødhakker (hvis du har købt hakket kød, behøver du ikke gøre noget). Tilsæt kogte havregryn, krydderier og æg til kødet. Bland det hele grundigt, form koteletter, og steg dem på en pande, indtil de er færdige. Du kan også bruge ovnen – læg kødkagerne på en bageplade, og bag dem i 30 minutter ved 180 °C.