Hvorfor honningkager til honningkagepause: Stop med at gøre det

For at forhindre, at honningkagen smuldrer, skal du undgå en række fejl under tilberedningen af dejen.

Hvis du vil lave en delikat kage – lav chiffon honningdug / foto depositphotos.com

En meget populær dessert – kage honeydewick, som nemt kan laves derhjemme, og meget hurtigt. Nogle værtinder er bange for at påtage sig forberedelsen af denne kage, fordi de simpelthen ikke ved, hvordan man gør, at kagerne var bløde og ikke gik i stykker og ikke blev til krummer.

Det viser sig, at et sådant problem opstår af flere grunde, og det er meget nemt at klare det. Det vigtigste er at overholde et par regler for tilberedning af denne dessert, og honningdug, hvis opskrift du vil kunne lide, vil helt sikkert blive lækker.

Tidligere talte vi om, hvordan man laver doven Napoleon på 20 minutter.

Hvorfor honningkager går i stykker – de største fejl

Oftest opstår problemet med honningkager, når der er hældt for meget sukker eller mel i under tilberedningen.

Hvis du vil have, at dejen skal være korrekt, skal du koge den i et vandbad og derefter ikke afkøle den, men straks begynde at forme kagerne.

Man mener, at kagerne bliver meget møre, hvis man tilsætter vegetabilsk olie til dejen. Hvis du vil have en luftig honningkagedej, skal du bruge bagepulver.

Meget mørt anses for at være chiffon honningdugsom du selv kan lave.

Hvad du skal bruge til at lave desserten:

  • æg – 2 stykker;
  • sukker – 280 g;
  • honning – 70 g;
  • mel – 300 g;
  • vegetabilsk olie – 50 g;
  • bagepulver – 1 teskefuld;
  • fløde (33%) – 200 ml;
  • creme fraiche (20%) – 400 g.

Tag en dyb skål, slå æggene ud i den, og hæld 100 g sukker i. Bland disse ingredienser, og hæld derefter den vegetabilske olie i. Nu er det din opgave at blande det hele godt. Derefter kan du sende honning ned i beholderen. Sæt skålen på et vandbad, opvarm ved lav varme, og glem ikke samtidig at røre konstant i massen.

Blandingen skal blive homogen – når den gør det, er det tid til at tilsætte bagepulver. Derefter skal blandingen blive lysere og “vokse”. Hold den derefter på et vandbad i 7 til 10 minutter. Det vigtigste – glem ikke at røre konstant i blandingen. Hæld derefter halvdelen af den angivne mængde mel i, bland det hele godt igen, og hold det på vandbadet i yderligere 1-2 minutter.

Læg den del af melet, du har tilbage, på din arbejdsflade. Læg den stadig varme dej til honningkagen på dette mel, og ælt den. Det vigtigste er, at dejen er blød efter æltningen. Du skal måske bruge lidt mindre eller mere mel. Her har du brug for din kontrol.

Lav en tyk “rulle” af den forberedte dej, og del den derefter i 7-8 stykker (de skal være lige store). Rul straks dejen ud på pergament – form runde kager. En almindelig tallerken hjælper dig i dette tilfælde – læg tallerkenen oven på den udrullede skorpe, og skær den overskydende dej af. Brug resterne til at lave en anden kage i en hvilken som helst form – den vil senere blive brugt til at lave krummer til at dekorere honningkagen.

Hvor længe skal honningkagebunde bages?

Når kagerne er formet, er det tid til at bage dem. Vær opmærksom på, at ovnen allerede skal være på 180 °C. Bag hver kage i 3 til 4 minutter.

Når du har bagt kagerne, skal du forberede cremen.

Tag en tør og ren skål. Hæld den stuetempererede fløde i, tilsæt gradvist 180 g sukker, og pisk med en røremaskine. Bemærk – hastigheden skal gradvist øges til maksimum. Ved maksimal hastighed skal fløden piskes i ca. 5 minutter. Tilsæt først derefter den stuetempererede creme fraiche. Pisk derefter det hele i yderligere ca. 5 minutter. Cremen til chiffon-honningkagen skal være tyk.

Når kagerne er kølet af, fordeles cremen over dem, og kagen pyntes med krymmel.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet