Sild under en pels er en af de mest populære salater, som man ofte ser på festbordet.
Hvilke sild skal man bruge til sild under en pels / foto depositphotos.com
Sild under en pels – en populær salat, som tilberedes både på helligdage og hverdage. I forbindelse med tilberedningen stiller mange værtinder spørgsmål om, hvordan man forbedrer smagen af sild under en pels, eller hvad man skal lave som tilbehør.
Det er værd at bemærke, at der ikke kræves særlige færdigheder for, at salaten bliver lækker. Grøntsager koges, skæres eller rives og lægges i lag på et fad. Før hvert lag smøres det forrige lag med mayonnaise eller lignende sauce efter smag.
Men nogle tricks bruger værtinderne stadig. Hvis du ikke kender til dem endnu, vil vi afsløre en lille hemmelighed for dig, hvordan du kan gøre salatens smag mindeværdig.
Sådan forbedrer du sild under en pels: en gennemprøvet metode
Erfaringen har vist, at smør kan forbedre salaten betydeligt. Samtidig skal det nødvendigvis være så koldt som muligt.
Så for at få en god kombination skal du tage et lille stykke smør ud af køleskabet, rive det hurtigt og tilsætte det i denne form til silden. Alt dette skal gøres, før du sender silden i fadet med grøntsagerne.
Sådan forbedrer du smagen af sild / foto depositphotos.com
Det er med tilsætning af en lille mængde fast smør, at salaten bliver perfekt i smagen og ikke vil skuffe nogen.
Vi har tidligere skrevet om, hvordan man opbevarer friske agurker i køleskabet i længere tid.