Selv erfarne værtinder formår ikke altid at skære kagerne perfekt første gang. Til det formål er det bedre at kende et par hemmeligheder.
At skære en svampekage i stykker er ikke helt let foto af depositphotos.com
Det er ikke altid let at skære kagen jævnt, selv ikke for erfarne værtinder. Men faktisk kan alle klare denne opgave. Vi fortæller dig nogle tricks til, hvordan du skærer en kageskorpe korrekt.
Tidligere skrev Vi, hvordan man tilbereder en mør kage med honningbær – en opskrift, som alle kan klare.
Der er mange måder at skære kagen forsigtigt på, vi vil beskrive to af dem.
Sådan skærer du en kage med en tråd – et praktisk hack trin for trin
Til denne metode skal du bruge tandstikkere og almindelige tråde, og gå frem på følgende måde:
- Del skorpen visuelt i to;
- marker stykkerne med tandstikkere rundt om skorpen;
- Pak skorpen ind i snoren, så den ligger oven på tandstikkerne;
- kryds trådens ender og træk.
Med disse bevægelser vil tråden skære sig ind i dejen og hjælpe med at skære kagen perfekt i tre stykker.
Sådan skærer du en svampekage korrekt – for husmødre at vide
Til denne manipulation skal du bruge en skarp, lang kniv. Du skal placere kagen på en stak lave tallerkener. På den måde kan du justere den ønskede tykkelse på skorpen. Dæk svampekagen med formens ring, så den del af kagen, der stikker ud nedenunder, har den rigtige størrelse.
Fordi skorpen ligger på en stak plader, kan du nemt skære et lag af skorpen.
Essensen af manipulationen er, at formen bruges som mål for skorperne, og at kniven kun skal føres vandret.