Saftige koteletter med en sprød, brunet skorpe er et perfekt supplement til alt tilbehør.
Sådan forbedrer du hakket kød til koteletter / foto depositphotos.com
Koteletter er en af standardmulighederne, hvordan man hurtigt og lækkert kan supplere husholdningens menu. Hvad kan man tilføje til det hakkede kød til koteletter for ikke at ændre opskriften fuldstændigt, men kun for at understrege dens fordele? Det er nok at tilføje en ingrediens, der findes i alle hjem.
Tidligere har vi fortalt, hvordan man laver koteletter og det bedste hakkekød til chebureks.
Sådan forbedrer du kyllingefars eller oksekødsfars
De færreste ved, hvorfor der tilsættes sukker til hakket kød. En lille mængde af dette produkt kan gøre din fars saftig og hjælpe med at fremhæve de andre krydderier til deres fulde potentiale.
Lad os bryde det ned, hvor meget sukker pr. 1 kg hakket kød: Tilsæt 1 teskefuld for at forvandle dine koteletter fuldstændigt. Det vil ikke gøre dem til en dessert, men det vil introducere subtile nye smage, som ikke vil gå ubemærket hen.
Derudover kan du tilsætte en lille smule til farsen. Isvand. Det skal røres gradvist i, så det kan trænge ind. Der findes også en mere kompleks og interessant variant. Her skal du tage 5-10 isterninger, knuse dem og blande dem i farsen. Hvis der er meget af det, er det bedre at sætte noget af kødblandingen i køleskabet med det samme, så isen ikke smelter med det samme. Et så simpelt trick vil hjælpe med at lave koteletter, hvis opskrift selv veganere vil bede om.