Intet behov for en gryde: 3 hurtige tricks til at koge rødbeder på 10 minutter

Det vores landsmande køkken er rigt på forskellige retter og ingredienser til dem.

Der er mange forskellige metoder til at tilberede rødbeder / collage af Vi, foto af depositphotos.com

Forskellige typer frugt, grøntsager, kød og fisk ledsager konstant både fest- og hverdagsbordet hos en moderne ukrainer. Det er dog ikke alle retter, der tilberedes enkelt og hurtigt, i nogle tilfælde kan det afhænge af rettens kompleksitet, nogle gange af selve ingrediensen. En af disse vanskelige ingredienser er rødbede. I denne artikel vil Vi fortælle dig, hvordan du koger rødbeder meget hurtigt og uden for meget besvær.

Sådan koger du rødbeder i mikrobølgeovnen i en cellofanpose

Da det ikke er en nem opgave at koge rødbeder hurtigt i en gryde, vil tilstedeværelsen af en mikrobølgeovn gøre processen meget lettere. Denne metodes enkelhed og praktiske anvendelighed bliver en delvis fordel i forhold til andre tilberedningsmetoder.

Teknologien er som følger:

⦁ For at koge rødbeder i mikrobølgeovnen skal du sætte effekten på den højest mulige indstilling.

⦁ Vask og skræl rødbeden, og læg den derefter på en tallerken. Hvis rødbeden er stor, skal du skære den i flere lige store stykker, så rødbeden bliver kogt jævnt.

⦁ Når du har lagt rødbeden på en tallerken, fylder du den til en tredjedel med vand og prikker hul på den med en gaffel eller tandstikker flere steder, dækker den med en cellofanpose og sender den ind i mikrobølgeovnen.

⦁ Indstil timeren til 10 minutter, og start tilberedningen.

⦁ Overvåg processen med jævne mellemrum ved at åbne mikrobølgeovnen hvert 3-4. minut.

Tjek rødbederne med en kniv eller gaffel; hvis de er bløde, er de klar.

Sådan koger du rødbeder i en multicooker-trykkoger

Der er en anden måde at koge rødbeder på 10 minutter, og til det skal du bruge en multicooker-scorovarka. Dens lufttætte konstruktion giver dig mulighed for at koge rødbeder så hurtigt som muligt og bevare alle de nyttige egenskaber og den naturlige farve.

Denne metode er enkel og tager lige så lang tid som tilberedning i mikrobølgeovnen:

⦁ Vask og skræl rødbederne.

⦁ Skær de store frugter i lige store stykker, så de ikke adskiller sig fra hinanden, så rødbederne kan koge jævnt.

⦁ Læg rødbederne i multicookeren.

⦁ Indstil tilstanden “Stew” eller “Soup”. Fyld rødbeden halvt op med vand, og start tilberedningen.

Når kogningen er slut, skal du tjekke rødbeden med en kniv eller gaffel; hvis frugten er blød, er den klar.

Sådan koger du rødbeder i mikrobølgeovnen uden en pose

Her er en anden mulighed for, hvordan man hurtigt koger rødbeder i mikrobølgeovnen. Det er næsten den samme trinvise forberedelse som metoden med en cellofanpose, men denne gang er posen ikke involveret, i stedet øges tilberedningstiden.

Lær rækkefølgen af handlinger udenad:

⦁ Som i det foregående tilfælde skal du vaske og skrælle rødbeden og derefter lægge den på en tallerken. Hvis rodfrugten er stor, bør du også skære den i flere lige store stykker, så rødbeden bliver kogt jævnt.

⦁ Når du har lagt rødbeden på en tallerken, skal du fylde den med vand til en tredjedel og stikke en gaffel eller tandstikker i den flere steder.

⦁ Indstil timeren til 10 minutter ved maksimal effekt, og start tilberedningen.

⦁ Overvåg processen med jævne mellemrum ved at åbne mikrobølgeovnen hvert 3-4. minut.

⦁ Efter 10 minutter skal du tjekke, om rødbeden er færdig, og hvis den ikke er klar, skal du lade den koge i et par minutter mere.

⦁ Rodfrugtens blødhed indikerer, at den er klar.

De præsenterede metoder til tilberedning af rødbeder er universelle og passer til alle grøntsager eller rodfrugter, det eneste kriterium er tilberedningstiden. Følg de præsenterede instruktioner, og resultatet af den mad, du har tilberedt, og den tid, du har sparet, vil overgå alle forventninger.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet