En kvinde fulgte Meghan Markles diæt i en uge og blev overrasket over, hvad hun spiste

Hun afslørede også, om hun kunne skifte til denne diæt permanent eller ej.

Hvordan Meghan Markle spiser / collage af Vi, foto af depositphotos.com, Reuters

Meghan Markle vakte en del opsigt, da hun for nylig afslørede traileren til sit nye sunde livsstilsprogram på Netflix kaldet „With Love‟. Her optræder Meghan Markle i køkkenet, haven og bigården, hvor hun tilbereder måltider og deler ud af madlavningstips og lifehacks. I takt med at forventningerne til seriens udgivelse voksede, blev seernes opmærksomhed rettet mod hendes gastronomiske evner.

Før hun giftede sig med prins Harry og blev en del af den kongelige familie, drev Meghan en livsstilsblog, hvor hun ofte delte sine yndlingsopskrifter. Efter at have studeret nogle af dem og andre retter besluttede Isobel Pankhurst fra Express at prøve at spise som den tidligere skuespillerinde i en uge.

I løbet af en uge var hun overbevist om, at det var ret nemt at spise som Megan (efter at have købt de rigtige ingredienser, selvfølgelig). Desuden følte hun sig meget sundere end med sin normale kost.

Morgenmad

Helt fra begyndelsen var hun foruroliget over hertugindens afvisning af koffein – Markle starter dagen med en kop varmt vand med citron. Efter at have prøvet denne mulighed indså forfatteren af teksten hurtigt, at hun stadig ville have brug for sin sædvanlige kop morgenkaffe.

Hvad angår maden, startede den med en açai-skål efter en opskrift, som Megan havde delt med bloggeren Athena Calderone. Den viste sig at være meget velsmagende. Det var også Pankhursts første oplevelse med bipollen, et velsmagende, men ret dyrt kosttilskud.

Efter et par dage med açai-bowls besluttede kvinden sig for at prøve havregryn, en af Megans yndlingsmorgenmad (havregryn lavet af knuste korn, som hun drysser med banan og drypper med agavesirup).

Frokost

Meghan Markles frokost består normalt af avocado, grønkål og quinoa. Den første ret, forfatteren valgte, var bagt æg med avocado, en opskrift, som Meghan Markle har delt en gang før. Den var ganske velsmagende.

Det andet måltid var klassisk avocadotoast, som Pankhurst smagte til med røde peberflager – som hertuginden selv gør i flere af sine opskrifter.

På tredjedagen lavede hun quinoa med grøntsager. Det var lækkert, men hun har altid bedre kunnet lide couscous og kan ikke slippe tanken om, at det ville have været endnu bedre med couscous.

Mellemmåltid

Ligesom hele hendes kost er Meghans snacks sunde – æbleskiver med jordnøddesmør og grønkålschips. Derudover elsker prins Harrys kone hummus.

„Disse snacks viste sig at være meget velsmagende, og nu spiser jeg æbler med jordnøddesmør et par gange om ugen,‟ siger forfatteren.

Et andet vigtigt element i hendes kost er grøn juice, som hun foretrækker om eftermiddagen i stedet for kaffe.

Aftensmad

Aftensmaden viste sig at være en blandet landhandel. En krydret gryderet med broccoli og hampefrø, men det var mere som en karryret uden ris. Ikke desto mindre var smagen ikke dårlig. Næste dag forsøgte kvinden sig med pasta med zucchini. Selv om retten så petitlig ud udenpå, smagte den fantastisk.

Derefter lavede Pankhurst en suppe med yams og hvide bønner baseret på Meghan Markles opskrift – og det blev hendes yndlingsmåltid i løbet af ugen. Selv om idéen med at drysse æbler i suppen i første omgang virkede mærkelig for hende, så fungerer idéen virkelig.

Det var umuligt at tilbringe en uge på Megans diæt uden at lave tacos – hun elsker dem. Ugens værste ret var dog græskarsuppen. Opskriften indeholdt for meget salt – selv for forfatteren af eksperimentet, selv om hun har en tendens til at oversalte sin mad.

I weekenden bestilte hun vegetarisk sushi til sig selv – en anden af hertugindens yndlingsretter. Og søndag gav hun sig selv lov til at spise chips.

I sidste ende var mange af måltiderne meget mættende, så kvinden følte ikke behov for snacks om aftenen, og hvis hun ville have noget at gnaske på, var der flere sunde muligheder. Hun ville dog ikke være i stand til at skifte til denne diæt permanent.

Andre nyheder om kostråd

Tidligere rapporterede Vi om trænerens og ernæringsekspertens hemmeligheder, som gør det muligt for dig hurtigt at slippe af med „forklædet‟ omkring maven. Ifølge træner Jenny Francis-Townson medfører mavefedt alvorlige sundhedsrisici, som endda kan forkorte dit liv.

Vi har også fortalt dig om 12 fødevarer, der indeholder mere protein end æg. Protein understøtter vores immunsystem og producerer hormoner til at opbygge og vedligeholde knogler og muskler, så det er meget vigtigt.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet