Disse regler vil hjælpe dig med at tilberede fisk på en måde, så den ikke kun bliver velsmagende, men også ser appetitlig ud.
Du lærer, hvordan du steger fisk korrekt, så den ikke brænder på / foto depositphotos.com
For at stegt fisk bliver saftig, rødlig, velduftende og ikke klæber til panden, bruger kokke et par enkle metoder. Tidligere skrev Vi, hvordan man laver sprøde fiskefingre.
Sådan får du fisk til ikke at falde fra hinanden under stegning – den hemmelige ingrediens
Denne ikke helt almindelige, men ret berømte metode hjælper fisken med at holde formen, når den steges, og fjerner den ubehagelige lugt.
Det eneste, du skal gøre, er at lægge fisken i blød i saltet mælk før tilberedning (forhold: en teskefuld salt for hvert halve glas mælk). For at få den ønskede effekt skal fisken ligge i blød i mindst en halv time, du kan godt bruge mere. Metoden er gennemprøvet og effektiv.
Nu ved du, hvad du skal lægge fisk i blød i for at fjerne lugten og få hele, smukke stykker på vej ud.
Sådan steger du fisk, så den ikke klæber til panden – tips fra værtinderne
Før du steger fisk, skal du:
- tilsætte en knivspids bordsalt til den vegetabilske olie;
- rul fisken i mel;
- Varm olien op i en stegepande ved svag varme;
- Læg kun fisken på den godt opvarmede olie.
Disse enkle regler hjælper med at tilberede fisk, så den ikke kun bliver velsmagende, men også ser appetitlig ud med en sprød skorpe.