Perfekt kål til fyldt kål på 7 minutter: det hemmelige mikrobølge-hack

Korrekt kogt kål er halvdelen af smagen i din ret. Vi fortæller dig, hvordan du klarer det på få minutter.

Sådan laver du perfekt kål til fyldt kål / foto depositphotos.com

Fyldt kål – en traditionel ret i mange familier. Med fyldet af særlige vanskeligheder i værtinderne opstår ikke, men blød og elastisk kål til fyldt kål er ikke alle.

Tidligere fortalte vi dig, hvordan du laver hurtig doven fyldt kål, og i dag vil vi afsløre alle hemmelighederne ved, hvordan man korrekt forbereder kålblade til fyldt kål.

Kål er grundlaget for fyldt kål. Perfekt formet fyldt kål kommer kun ud af korrekt kogte blade. Selv om husmødre oftest koger kål til fyldt kål i en gryde, er det også nemt at tilberede det i ovnen og endda i mikrobølgeovnen.

Kål til fyldte kål i mikrobølgeovnen – et alsidigt praktisk hack

Evnen til at tilberede kålblade korrekt i en gryde kommer med erfaring. Begyndere i madlavning har straks et spørgsmål om, hvor længe man skal koge kål til fyldte kål. Der er dog ikke noget korrekt svar på dette spørgsmål, fordi kogetiden afhænger af kålens sort og størrelse. Hvis du ikke vil stå i nærheden af gryden og tænke på kogende blade, kan du koge kålen i mikrobølgeovnen.

Udfør trinnene i følgende rækkefølge:

  • Vælg kål, der vejer 1-1,5 kg;
  • vask den, fjern kolben og de tørre og gulnede øverste blade;
  • læg kålen i en plasticpose eller et bagehylster, lav et par huller i den med en gaffel, så dampen kan slippe ud, og sæt den i mikrobølgeovnen;
  • Vælg den maksimale effekt for opvarmningsfunktionen på dit apparat, indstil timeren til 7 minutter og gå ud fra en mikrobølgeeffekt på 1000 watt;
  • Når mikrobølgeovnen har bippet, kan du tage kålen ud, lade den køle af i et par minutter og begynde at skille bladene ad.

Vi garanterer, at du aldrig vil gå tilbage til grydemetoden igen efter dette hurtige trick.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet