Smelter i munden: En berømt kok delte opskriften på den kongelige Victoria-kage

For at tilberede sådan en dessert skal du bruge nogle få ingredienser.

Denne kage smager endnu bedre med jordbærmarmelade eller syltetøj / foto depositphotos.com

Victoria-kage består normalt af vaniljesvampekage med syltetøj og smør eller smørcreme indeni. Den var meget elsket af dronning Victoria, og derfor er den stadig en af de mest populære kager i Storbritannien den dag i dag. Der findes mange opskrifter på denne kage på nettet, men den berømte kok Mary Berry har fortalt os, hvordan man laver den lækreste dessert, skriver Express.

Ingredienser til kagen:

  • fire hønseæg;
  • 225 g flormelis og ekstra til at drysse over den færdige kage;
  • 225 g mel;
  • to teskefulde bagepulver;
  • 225 g smør ved stuetemperatur;
  • jordbær- eller hindbærmarmelade; jordbær- eller hindbærmarmelade;
  • pisket dobbeltfløde, hvis det ønskes.

Tilberedningsmetode

Forvarm ovnen til 180 °C, og smør derefter mørdejsformene med smør. Bland æg, sukker, mel, bagepulver og smør med en elpisker.

Fordel blandingen jævnt i formene, og bag dem i ovnen i 25 minutter.

“Kagerne er færdige, når de kommer ud af formene og har en gyldenbrun farve. Sæt dem til side i fem minutter, så de kan køle af i formene, og tag dem derefter ud på en rist, så de kan køle af”, skriver Express.

For at samle kagen skal du placere shortcaken på hovedet på en tallerken og pensle med syltetøj.

Læg den ene bund på hovedet på en tallerken, smør den med syltetøj og tilsæt evt. flødeskum. Læg den anden kage ovenpå med oversiden opad, og drys med flormelis.

Andre lækre opskrifter

Det er tidligere blevet afsløret, hvordan man bager den perfekte browniekiks. Denne opskrift gør desserten lige så mør og elastisk som en brownie, men har stadig den seje konsistens som en kiks med chokoladestykker.

I mellemtiden delte den berømte kok Jamie Oliver en fantastisk opskrift på bagte kartofler. Han bemærkede, at man kun behøver hvidløg, olivenolie og frisk rosmarin for at lave de lækre kartofler.

Share to friends
Rating
( 2 assessment, average 3.5 from 5 )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet