Kartoffeldraini bliver bløde og bliver ikke mørke: Her er, hvad du skal tilføje til dejen

To produkter kan redde draniki fra at blive mørke, fortalte eksperten.

Kokken fortæller, hvordan man laver bløde og sprøde pandekager / collage Vi med foto pixabay.com

Det er ikke alle, der ved, hvordan man laver drainiki – det er ikke nemt at finde en opskrift, der garanterer, at de ikke bliver mørke og bliver løse og velsmagende.

Ncerne ved at tilberede denne ret til Vi-korrespondenten fortalte finalisten i showet “MasterChef-13” kok Olga Krolik. Eksperten bemærkede, at det er vigtigt at vælge de rigtige kartofler til pandekager.

Hvad du skal gøre for at undgå, at skrællede kartofler bliver mørke

Det første og vigtigste trick er at lægge de skrællede kartofler i koldt vand, så de ikke oxiderer som følge af interaktion med luft. Hvis det er muligt, kan man tilsætte is til væsken, men det er ikke nødvendigt.

Hvad skal man tilføje til kartofler, så de ikke bliver sorte

Der findes en række lifehacks, som gør, at revne kartofler ikke bliver mørke. Eksperten bemærkede, at du kan redde kartofler fra at blive sorte ved at tilsætte en af to ingredienser til dem:

  • Revet løg.
  • Creme fraiche.

Først skal du rive halvdelen af den nødvendige mængde kartofler og straks tilsætte en skefuld creme fraiche eller løg og blande det hele sammen og hakke resten af rodfrugterne.

Ifølge kokken er det nødvendigt at tilsætte stivelse til draniki eller vælge kartofler, der har meget af det, for at de kan blive bløde. For at tilberede denne ret er det bedre at vælge kartofler til kogning. Du kan også tage en rodfrugt af Bella Rosa-sorten. På grund af det faktum, at der i nogle kartofler er meget stivelse, vil blandingen, der er forberedt til stegning, indeholde en bunke. Derudover bidrager stivelse til dannelsen af en kølig skorpe.

Sådan laver du drainiki med kartofler korrekt – opskrift fra kokken

For at tilberede retten skal du bruge 5-6 kartofler og 1 løg.

Andre nødvendige ingredienser er:

  • 2-3 spiseskefulde stivelse.
  • 2 æggeblommer.
  • Peber, salt – efter din smag.

Du skal også bruge olie til at stege i.

Skrællede kartofler skal rives på et fint rivejern og straks blandes med revne løg. De tilberedte grøntsager skal saltes og derefter drænes for overskydende væske fra massen. Derefter tilsættes æggeblommer og stivelse, tilsæt peber og bland det hele.

Draniki skal lægges på en opvarmet stegepande smurt med olie. De skal steges på begge sider, indtil de får en gylden skorpe.

For at få drainiki til at blive mere sprød – skal du hælde mere vegetabilsk olie på panden og ikke bruge låget.

Tidligere skrev Vi, hvordan man laver lækkert græskar i ovnen.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet