Sådan marinerer du løg: enkle og hurtige opskrifter på kebab og sild

Hvis du skal tilberede sild på bordet eller lave kebab, vil syltede løg være en velsmagende tilføjelse til dem – Vi fortæller dig, hvordan du hurtigt tilbereder marinaden.

Syltede løg vil være en god tilføjelse til andre retter / foto depositphotos.com

Det er ganske enkelt at marinere løg til forskellige retter. Syltede grøntsager kan bruges som tilbehør til kød, fisk eller forskellige snacks. Vi afslører nogle hemmeligheder, som vil være nyttige for enhver husmor.

Tidligere har Vi delt en enkel opskrift på marinering af kylling til kebab.

Sådan sylter du løg – trin-for-trin-opskrift fra en kokkeekspert

Kokken Eugene Klopotenko råder til at tage drue- eller æblecidereddike til syltning af løg. Derudover har du brug for:

  • hoved af rødløg;
  • 50 g sukker;
  • 50 g salt;
  • 100 g eddike;
  • 150 ml vand;
  • lidt peberkorn og nelliker.

Skær løget i skiver, hæld vand i en beholder, tilsæt alle ingredienserne undtagen krydderierne, og lad det køle af. Hæld derefter marinaden over løgene, drys med krydderier, og lad det stå i et par timer, og si det derefter fra.

Klopotenko tilføjer, at ovenstående krydderier kan udskiftes med laurbær eller gurkemeje, især hvis man marinerer løg. Så får det et gult skær.

Syltede løg til salat – hurtig opskrift

Tip:til afkortning processer op til 30 minutter, tag varmt vand i stedet for koldt. Det næste, vi har brug for:

  • 3 løg;
  • 1 tsk. sukker og salt;
  • 1 spsk. eddike;
  • 3 spsk. vand.

Hak løgene til salaten, bland ingredienserne, og hæld dem i løgene, rør rundt, og sæt dem til afkøling.

Sådan sylter du løg til kebab – tips og opskrift

Det er bedre at vælge røde eller lilla løg, der ikke er skåret i tynde skiver, så de bliver sprøde. Det er også nødvendigt:

  • løg – 2 stk;
  • æblecidereddike – 1 spsk;
  • vand – halvanden kop;
  • sukker – 2 spsk;
  • salt – 3 tsk.

Start med at skære løget i ikke-tynde skiver, bland salt og sukker i en dyb skål, hæld varmt vand og eddike over.

Tip: For at fremskynde processen kan du på dette tidspunkt røre salt og sukker ud i det varme vand og derefter tilsætte eddiken.

Kom derefter løgene i en gryde, hæld marinaden over til randen, og læg låg på. Lad det stå i 60 minutter, og tilsæt så lidt dild og olie. På denne måde kan løgene opbevares på et koldt sted i op til 14 dage.

Sådan sylter du løg til sild – trin-for-trin forberedelse

Sild serveres nødvendigvis med løg. Til marinering skal du bruge:

  • 3 løg;
  • 2 spsk sukker og olie;
  • 250 ml vand;
  • 3 spsk. eddike;
  • 1 tsk. salt;
  • stødt peber.

Pil og skær først løget i skiver, bland ingredienserne i en dyb skål, og læg løget deri, lad det stå i ca. 30 minutter, si derefter marinaden fra, dryp med olie, drys med peber, og lad det stå i yderligere 30 minutter.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet