‘Rigtige’ britiske pandekager med seks ingredienser: kokken afslører den bedste opskrift

Jizzy Erskine skabte denne opskrift for næsten tyve år siden.

Sådan laver du lækre britiske pandekager / foto depositphotos.com

Kokken og tv-værten Jizzy Erskine har delt sin bedste opskrift på “rigtige” britiske pandekager, skriver express.co.uk.

Hun sagde, at hun skabte opskriften for næsten tyve år siden, da hun arbejdede som assisterende kok på BBC Good Food.

“Det hele handler om en god base, og jeg har prøvet og testet den en million gange … Det gør mig meget ked af det, når jeg ser folk spise amerikanske pandekager til morgenmad,” bemærkede hun.

For at forklare, hvordan britiske pandekager er anderledes, sagde Erskine, at de er “mindre og en lille smule tykkere.”

Britiske pandekager – opskrift

For at lave fem eller seks stykker pandekager skal du bruge:

  • mel – 110 g,
  • mælk – 300 ml,
  • æg og en æggeblomme,
  • smeltet smør (1 spsk) og stegeolie,
  • salt og sukker – en knivspids hver.

Tilberedningsmetode:

  • Bland først de tørre ingredienser sammen. Tilsæt derefter æg og æggeblomme, og bland. Pisk derefter hurtigt smør og mælk sammen med den resulterende blanding.
  • Steg i en lille stegepande, som du har opvarmet og smurt med olie på forhånd.
  • Serveres varm med den klassiske britiske topping: citron og sukker.

Vi minder om, at Vi tidligere har offentliggjort en opskrift på chokoladebaklava, som ikke er nem at glemme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet