Hvad du skal købe til langtidsopbevaring: 8 typer dåsemad, du bør have på lager

Hvilke produkter du skal købe i tilfælde af sult, og hvorfor det er vigtigt at have et lager af dåsemad – find ud af det i Vi-artiklen.

Hvilke dåsemadvarer du skal have på lager / depositphotos.com

Verdensanalytikere siger, at udsigten til hungersnød er uundgåelig – krigen i er vores land har påvirket fødevaresitionen i mange lande. Den berømte iværksætter Robert Kiyosaki hævder, at det er en mere fornuftig beslutning at investere i dåsetun end i f.eks. dollars, fordi man ikke kan spise sedlerne.

Hvad skal man købe til langtidsopbevaring: 8 typer dåsemad, du bør have på lager

Vi fortæller dig, hvad enhver vores landsmand familie bør have en ukrænkelig reserve af dåsemad.

Tidligere har vi talt om, hvad man skal have på lager i tilfælde af hungersnød – listen omfattede mad og medicin.

Dåsemad – hvilken slags mad er tilgængelig, og hvad er bedst at købe?

Hvilke produkter skal man købe i tilfælde af sult / depositphotos.comHvilken mad skal man købe i tilfælde af sult / depositphotos.com

Vi tilbyder 5 typer dåsemad, som du helt sikkert vil være i stand til at overleve hårde tider og fødevarekriser.

Bønner på dåse

Den største fordel ved bønner er, at de i dåseform ikke behøver at ligge i blød i vand og vente, som det sker med friske produkter. Derudover indeholder bønner en enorm mængde vegetabilsk protein, hvilket er praktisk for folk, der ikke spiser kød.

Oliven eller oliven

Denne plante indeholder nyttige vitaminer B, A, D og K samt sporstoffer. Oliven kan tilsættes gryderetter, supper, salater eller spises alene. Takket være de aktive ingredienser i oliven kan de hjælpe på fordøjelsen, forbedre synet og styrke knoglerne.

Frugt og bær i sirup

Alle naturens gaver, der vokser på jorden og på træerne, kan konserveres. Det er et alsidigt produkt, som kan spises rent, tilsættes bagværk eller sættes på bordet “til te”. En sådan sød konservering giver kroppen kulhydrater og andre nyttige stoffer, som findes i frugt og bær.

Courgette-kaviar

Courgetter indeholder en masse nyttige sporstoffer som kobber og jern, fosfor og natrium, en stor mængde organiske syrer og B- og C-vitamin. Man kan bruge den som sauce eller pynt, smøre den på brød eller endda marinere kød i den.

Gryderet

Et yndlingsprodukt for alle rejsende – kødgryde, som ikke kræver opbevaring i køleskabet. Du kan tage den med på farten, lave grød og supper med den. Kødgryde er et solidt nok produkt, som du kan tilberede et stort antal velsmagende retter på basis af.

Kondenseret mælk

Holdbarheden af dette produkt er lang, og kondenseret mælk kan bruges til forskellige formål – som en sød “til te” eller som en ingrediens til bagning. Kondenseret mælk indeholder magnesium, fosfor, kalium, natrium, calcium, fluor og A-vitamin, og varmebehandling forbedrer nogle af dens egenskaber.

Fisk på dåse

Fisk på dåse er en fremragende kilde til protein, essentielle omega-3-fedtsyrer, D-vitamin, B-gruppe, især B12, mikroelementer – fosfor, calcium, selen, zink og andre. De kan opbevares i lang tid, køleskab er ikke nødvendigt. Tidligere talte vi i detaljer om, hvordan man vælger fisk på dåse.

Majs og ærter på dåse

Væsken, som grøntsagerne ligger i, kan bruges som base for supper, og selve majsen eller ærterne kan tilsættes til andre retter eller salater. Majs på dåse indeholder vitamin B, E, K, PP og C-vitamin. Ærter på dåse er rige på kalium, fosfor, jern og B1-vitamin.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Håndlavede køkkenknive og kokkeknive i professionel kvalitet