SevenSpons Steakknive - 4 dele - japansk VG-10 stål
- Udført i: 67 lags japansk VG-10 stål
- Knivkerne: VG-10 carbon-stål
- Kniven: Bladet 10 cm., skaftet 12 cm.
- Skaftet: Premium oliventræ
- Hårdhed: 62 HRC
- Fremstillet: Fukui, Japan
- Indpakning: Knivene leveres i lækker gaveæske
1.699,00 DKK 1.299,00 DKK
På lager: På lager
Gratis levering
1-3 Hverdage
Anbefalet af kokke
I hele verden
30 dages returret
Din sikkerhed for høj kvalitet
Tilfredshedsgaranti
Tilfreds eller pengene tilbage
Beskivelse
Beskivelse
Steakknive – japansk VG-10 carbon-stål – smedet efter Damaskus-metoden
De japanske kokkeknive har en lang og spændende historie – De fremstilles efter den metode, som sværdsmedene brugte til at fremstille samuraiernes berømte klinger, og af et stål kaldet VG-10. Det er et klassisk, højtydende japansk stål med fremragende egenskaber, der har givet det tilnavnet “guldstål”. Det er et rustfrit bladstål af højeste kvalitet med et højt kulstofindhold. Dette muliggør en særdeles god temperering sammenlignet med andre typer rustfrit stål. Derudover er VG-10 kendt for at være rigtigt godt til at holde sin kantskarphed.
Vores knive fra Japan er Damaskus-smedede efter San-mai-metoden. Dette vil sige, at knivene er smedet i lag, hvor det midterste lag betegnes kernestålet. Omkring kernestålet foldes blødere stykker stål, der således beskytter kernen.
Unikke knivhåndtag – Det er vigtigt at huske på, at de japanske knive fra SevenSpoons har et håndtag af ubehandlet træ. Det naturlige træ gør alle håndtag unikke og betyder samtidig, at de skal behandles forsigtigt. Vores knive må IKKE komme i opvaskemaskinen. Det kan håndtaget nemlig ikke tåle. Vi anbefaler desuden, at du en gang om måneden dypper håndtaget på knivene i olie, som træet har godt af.
Vi anbefaler IKKE brug af opvaskemaskine – Du må ikke vaske knivene fra Sevenspoons i opvaskemaskinen. Saltet i opvaskemidlet er hverken godt for knivbladet eller for håndtaget. Vi anbefaler helt klart, at du vasker knivene i hånden under løbende lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust.
HUSK at slibe jævnligt – hold knivsæggen skarp – Skarphed er vigtig, både for maden og sikkerheden. En skarp kniv skærer rene lige snit i stegen frem for at flosse kødet, så saften løber fra.Brug enten et strygestål eller en knivsliber med keramisk slibesten til den daglige/ugentlige slibning og vedligeholdelse af knivsæggen på dine kokkeknive. Strygestålet/knivsliberen holder knivsæggen skarp ved at rette små hak og skævheder ud. Knive i carbon-stål kan gøres utroligt skarpe og vil med tiden skifte farve og få et nærmest blåligt skær kaldet patina. Vi synes, det giver kokkekniven personlighed.
Vi sender vores pakker med stil – Vi leverer alle vores knive i flotte brune eller sorte gaveæsker med messinglåse. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, mærkedage og andre særlige lejligheder. Mange af vores kunder, som har købt disse steakknive, har også købt andre japanske knive. De mange knive supplerer hinanden godt. Materialerne er de samme, men knivene har hver deres individuelle form og funktion.
Fremvisning af steakknivene
Reviews
There are no reviews yet.