Sort Kokkekniv – 67 Lags Japansk VG-10 Stål – 200mm

999,99 DKK

Gyuto – også kaldet kokkekniven – er det japanske svar på en universalkniv til køkkenet. Gyuto-kniven er god til både grøntsager, kød og fisk. Der er meget få opgaver, du ikke kan håndtere med denne meget alsidige kniv.

  • Fremstilling: San-mai-metoden
  • Udført i: 67 lags japansk stål
  • Knivkerne: VG-10 carbon-stål
  • Rockwell: 62 HCR
  • Blades længde: 200 mm
  • Skaftes længde: 120 mm
  • Total længde: 320 mm
  • Skaftet: Premium micarta
  • Fremstillet: Fukui, Japan
  • Indpakning: Bæredygtig æske

På lager

Sort Kokkekniv – 67 Lags Japansk VG-10 Stål – 200mm

999,99 DKK

VENT LIGE ET ØJEBLK
Vi giver 5% rabat på din første ordre samt en masse gode fif til hvordan man vedligeholder sine knive
    Tilmed
    Jeg er enig med den vilkår og betingelser