Vi leverer
Kategorier ,

SevenSpoons Bordeauxglas - elegant rødvinsglas 45cl

139,99 DKK

Det elegante rødvinsglas er specialdesignet af SevenSpoons og fremstillet af eksklusivt krystalglas. Glasset har en form, som maksimerer vinens overfladeareal. Dermed forstærkes vinens aroma, og den beholder sin frugtagtige duft og eftersmag.

  • Glastype: Krystalglas
  • Materiale: Krystal, uden bly
  • Volumen (cl): 45
  • Højde (mm): 225
  • Diameter (ø): 4,7
  • Indpakning: Gaveindpakning af høj kvalitet

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

Beskivelse

Det elegante rødvinsglas

Det elegante rødvinsglas er specialdesignet af SevenSpoons og fremstillet af eksklusivt krystalglas. Glasset har en form, som maksimerer vinens overfladeareal. Dermed forstærkes vinens aroma, og den beholder sin frugtagtige duft og eftersmag.

 

Vores italienske stil

Alle vores glas fremstilles i Italien af allerhøjeste restaurantkvalitet. Hos os får du luksuriøse glas, som vil pryde ethvert bord. Du kan bruge det både til hverdag, og skal der være fest, kan du kombinere dette specialdesignede rødvinsglas med champagneglasset i samme serie.

 

Rengøring

Vi anbefaler altid, at glassene rengøres med sæbe på en fugtig klud eller svamp og efterfølgende tørres med en tør klud, men glassene fra SevenSpoons tåler også opvaskemaskine.

 

Vi sender vores pakker med stil

Vi leverer alle vores glas i flotte brune eller sorte gaveæsker. De er den perfekte gave til fødselsdag, jul, bryllup og andre særlige lejligheder.

 

100 % tilfredshedsgaranti

Hos SevenSpoons sætter vi en ære i alle vores produkter. For dig betyder det, at du altid kan teste vores produkter i 14 dage, og lever de ikke op til dine behov og forventninger, kan du ved at henvende dig til os på kontakt@sevenspoons.dk lave en aftale om at returnere din vare.

Vi garanterer nemlig, at du altid kan få pengene retur, hvis du ikke er 100 % tilfreds.

default image

Deres Raindrop sæt har et utroligt smuk mønster

Eldar Jusovic Denmark 19. februar 2021

jeg købte deres kniv sæt med 5 knive & en kniv taske, jeg kan kun sige at jeg aldrig har set nogle knive i denne kvalitet, mønsteret er så perfekt i bladet og knive skær igennem som smør, jeg havde overvejede deres japanske knive men gik med deres håndlavede 440C knive, jeg bruger normalt japanske knive, men ville prøve noget Læs mere

<< Tilbage
Næste >>
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.