-29%

The Master - Håndlavede kokkekniv, damaskus stål, 33cm

1.699,00 DKK 1.199,00 DKK

Denne håndlavede kokkekniv med et solidt bredt blad på 25 cm giver en ideel størrelse til de fleste store og små opgaver ved køkkenbordet.

 • Knivtype: Kokkekniv
 • Knivbladet er 25cm, skaftet er 11cm
 • Vægten:  435 gram
 • 325 lags Ekstrem hårdt 440c stål smedet efter damascus metoden.
 • Skaftet er Rødtræ & oksehorn
 • 61 HRC på rockwall-skalaen (dette er en skala hvori knivene måles for skaphed)
 • Bliver sendt & leveret i en mørkebrun gaveæske

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

Damaskus knive  – Håndlavede efter Damaskus-metoden.

Gyuto / Kokkekniven

Gyuto også kaldt kokkekniven er det japanske udsagn på en kokkekniv, gyuto knive kan variere meget i design, men længden på kniven ligger somregl mellem 21 til 27 cm, dog kan mindre og større eksempler altid findes. Som den velkendte vestlige stylede kokkekniv er en Gyuto kniv ofte høj ved hælen, har en rimelig flad profil mod hælen til hakning, en bue mod spidsen af klingen til vippende skærebevægelser og en spids tip til præcisionsarbejde. For mange som arbejder i et køkken til dagligt eller folk som bare er ”hjemmekok” er gyuto praktisk talt den eneste kniv, der kræves i et køkken, selvom mange tro man skal bruge en Saduku kniv til grønsager eller en Filetkniv til kød og fisk, så klare kokkekniven faktisk opgaven næsten perfekt i sig selv, der er meget få opgaver den ikke kan håndtere, Gyuto kniven er den mest versatile type kniv, så den går du aldrig galt i byen med.

En god Kniv er nødvendigt i ethvert køkken.

 

hos SevenSpoons kan du finden en hverform for kniv som er egnet til dit køkken derhjemme eller på arbejdet, når du skal vælge din nye kokkekniv er det vigtigt at du ikke bare vælger det første & bedste med at du kigge rundt & derimod vælger den rigtige kokkekniv I Japan betegner kokkene deres knive som en forlængelse af deres arm, derfor vælger de deres knive med den største omhu. Hvorfor så nøjes med en helt almindelig kokkekniv, som i princippet overhovedet ikke er pengene værd, når du kan få en kniv som er meget bedre til prisen?

 

100 % Smedet efter Damaskus-metoden.

 

Vi designer vores knive, så de er afbalancerede, så du ikke føler dig trukket ned. Knivens ergonomi hjælper med at reducere smerter og træthed i dine hænder. Præcisionen Smedet, Razor Sharp Blade er håndskarpet med en 12 graders vinkel pr. Side, hvilket giver en skarp og langvarig bladkant med en Rockwell hårdhed på 61+ HRC. Du er sikker på at modtage et stærkt og holdbart blad.Vi sender også en gaveæske din vej

Vi sender vores knive med stil

 

Tag dine kulinariske færdigheder til det næste niveau med denne perfekte Kokkekniv. Hilser dig i en smukt designet gaveæske med messinglåse, din kniv ankommer med stil. Opbevar din kniv i den elegante æske. Det vil være en god gave ikke kun til dig, men vil også tilfredsstille de fleste af dine venner. Gør en fantastisk gave til fødselsdag, bryllup, jubilæum, mødre dag, fædre dag, jul, kokke, hus opvarmning og så meget mere.

Vægt0.3 kg

detaljer

  • Knivtype: Kokkekniv
  • Knivbladet er 25cm, skaftet er 11cm
  • Vægten:  435 gram
  • 325 lags Ekstrem hårdt 440c stål smedet efter damascus metoden.
  • Skaftet er Wangytræ
  • 61 HRC på rockwall-skalaen (dette er en skala hvori knivene måles for skaphed)
  • Bliver sendt & leveret i en mørkebrun gaveæske

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.