Har du prøvet at lave dine egne Chips, det så nemt og lækkert! Og det bedste er man helt selv kan vælge de krydderier man er vild med.
Hvis ik, så det bare igang 🙈
OPSKRIFT
——————
6 kartofler, enderne skåret af
3dl olivenolie
Flagesalt
1 fed hvidløg, fint revet
1tsk muskatnød, eller andet tørret krydderi. (Oregano, basilikum mm.)
Fremgangsmåde
Bland olivenolie, hvidløg, muskatnød og flagesalt i en skål.
Skær kartoflerne ud i tynde skiver på et mandolinjern eller i en foodprocessor.
Lig skiverne ned i en skål med iskold vand i 10min.
Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
Dup kartoffel skiverne tørre i et viskestykke.
Vend derefter kartoflerne i olien.
Lig den over på en bageplade/risten beklædt med bagepapir.
Kartoffelskiverne må ikke røre hinanden. Jeg bager dem over flere gange.
De skal bages ca. 20min, Hold øje med dem.
VIGTIGT Åben ovnen engang imellem så luften kommer ud, så for du den bedste sprødhed i chipsen.