Gudies & opskrifter

Det græskar sæson, og man kan lave den lækreste supper med hokiado græskar, jeg fik fat i en grønt. Jeg er vild med hvordan græskar kan bruges på så mange skønne måder til forskellige retter.

OPSKRIFT :
——————

2 spsk kryddersmør/hvidløgsmør, alternativt almindelig
1 løg, groft hakket
5 hvidløg groft hakket
1 grønt hokaidogræskar, alternativt orange, kerner fjernet og skåret i mindre stykker.
4 soltørrede tomate, i strimler
2 gulerødder, skrællet og i mindre stk.
700ml vand
1 grønsagsbouillon
1 strejf muskatnød
5dl fløde
1tsk sukker
1 strejf Cayennepeber
100g pikant flødeost
2poser frosne vanammai rejer, optøet
1spsk smør/olivenolie
2 fed hvidløg, fint revet

Tilbehør :
——————

Naan brød, cremefraiche og hvidløgstegte rejer

Fremgangsmåde :
——————


Græskarret skylles, jeg beholder skrællen på, da den bliver blød når den koges.
Kom smør i gryden og Svits løg, soltørredetomater og hvidløg til det blanchere tilsæt græskar og gulerøds stykkerne og svits det et kort øjeblik.
Tilføj muskatnød og Cayennepeber.
Hæld vand og grønsagsbouillon i og lad det koge 10min. Hæld derefter fløden ved og lad det somre 10min mere.
Blend suppen med en stavblender, tilføje flødeosten og stavblender igen.
Smag til med salt og peber.
Lad suppe lune over lavt blus.
Lun imens brødet i ovnen.
Smelt smøret på en pande, kom de 2 fed hvidløg ved og svits rejerne til de Lune.

1 kommentar til “HOKKAIDO GRÆSKAR SUPPE, SÅ CREMET OG SMAGFULD..”

  1. Hey wouod you mind sharing which blog platform you’re using?
    I’m looking to stat my own blog in the near future but I’m having a
    tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your design seems different
    then most blogs and I’mlooking for something unique.
    P.S My apologies for being off-topic but I hadd to ask!

    Here iis my web page :: Senja Scarf

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Andre indlæg
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.