Japansk professionelt knivsæt – Smedet efter Damaskus-metoden
Indeholder
Utilitykniv
Vores japanske utilitykniv er den køkkenkniv, du skal købe, hvis du vil have en kniv, som kan klare det meste i køkkenet. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.
Brødkniv
Vores japanske brødkniv er robust, skærer meget lige og jævnt, og håndtaget ligger godt i hånden. Kniven skærer nemt gennem hårde og bløde skorper uden at knuse brødet.
Santoku-kniv
Santoku-kniven er den japanske grøntsags- og urtekniv. Den buede ende og det store brede knivsblad gør den til den perfekte kniv, når du f.eks. skal pille løg, ordne gulerødder og hakke urter. Japanerne betegner den som en af de vigtigste knive i køkkenet.
Japansk urtekniv
Vores urtekniv er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruges til at ordne alle de små ting i køkkenet, som f.eks. pille løg, ordne gulerødder og skrælle kartofler. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.
Gyuto / Kokkekniven
Gyuto – også kaldet kokkekniven – er det japanske svar på en universalkniv til køkkenet. Gyuto-kniven er god til både grøntsager, kød og fisk. Der er meget få opgaver, du ikke kan håndtere med denne meget alsidige kniv.