The Raindrop collection -Håndlavede knivsæt, 5 knive, Damaskus stål

3.999,00 DKK

  • Raindrop knivsæt inholder 5 knive
  • Knivsættet inholder alle knive som bruges i det daglige køkken
  • 325 lags 440C stål Håndsmedet efter Damascus metoden
  • Besparelse på 2298kr ved køb af dette knivsæt
  • Alle knivene bliver i en knivtaske
  • Knivsættet indeholder:
    • Urtekniv
    • Gyuto Kniv
    • santoku kniv
    • Nakiri kniv
    • Yanagiba kniv
Kategorier ,

Gratis levering

1-3 Hverdage

Anbefalet af kokke

I hele verden

30 dages returret

Din sikkerhed for høj kvalitet

Tilfredshedsgaranti

Tilfreds eller pengene tilbage

yderligere produktinformation

The Raindrop collection  – Håndlavede efter Damaskus-metoden.

 

Indholder

 

Yanagiba / Pilebaldet

 

Yanagiba også kalt pilebladet er en traditionel japansk filetteringskniv. På grund af det slanke og relativt lange blad, er kniven særlig velegnet til meget tynde snit. Kniven garanterer et rent, glat snit. Denne type skæringer er især vigtigt i tilberedelsen af ​​sushi og sashimi. Længden og formen på bladet muliggør en lang, trækkende skærebevægelse

 

Nakiri / grøntsagssnitteren.

Nakiri-bladformen er en traditionel japansk grøntsagskniv, og den bruges derfor primært til dette formål. På trods af sin økselignende form er den ikke egnet til at hugge knogler og ben.

 

Santoku / de tre dyder eller fordele

Santoku er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der kan sammenlignes med den tyske kokkekniv. Navnet ‘tre fordele’ stammer fra dens alsidighed, da den kan bruges til skæring af både fisk, kød og grøntsager.

 

Japanske urtekniv

Urtekniven er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruget til at ordne alle de små ting i køkkent såsom at pille løg eller ordne gulerødder, den er betegnet som en af de vigtigeste knive i køkkenet

 

Gyuto / Kokkekniven

Gyuto også kaldt kokkekniven er det japanske udsagn på en kokkekniv, gyuto knive kan variere meget i design, men længden på kniven ligger somregl mellem 21 til 27 cm, dog kan mindre og større eksempler altid findes. Som den velkendte vestlige stylede kokkekniv er en Gyuto kniv ofte høj ved hælen, har en rimelig flad profil mod hælen til hakning, en bue mod spidsen af klingen til vippende skærebevægelser og en spids tip til præcisionsarbejde. For mange som arbejder i et køkken til dagligt eller folk som bare er ”hjemmekok” er gyuto praktisk talt den eneste kniv, der kræves i et køkken, selvom mange tro man skal bruge en Saduku kniv til grønsager eller en Filetkniv til kød og fisk, så klare kokkekniven faktisk opgaven næsten perfekt i sig selv, der er meget få opgaver den ikke kan håndtere, Gyuto kniven er den mest versatile type kniv, så den går du aldrig galt i byen med.

Vægt1 kg

detaljer

  • Antal lag: 325
  • Stål: Damaskus 440C
  • Total længde: 18 cm – 38 cm – 30 cm – 33 cm – 43 cm
  • Skaft: Micartatræ & oliventræ

FAQ

tom

Du kan ændre din ordre ved at skrive direkte til os, men du også velkommen til at ringe på + 3030 1662.
Du vil blive informeret lige så snart ordren er sendt afsted, vi sender besked til den mail du har oplyst eller det telefon nummer du har oplyst. Med et tracking nummer kan du følge din pakke fra den pakkeleverence du har valgt ved din bestilling.
Hvis du har givet en ordre men ikke modtage en bekræftelses E-mail, betyder det at ordren ikke er gået igennem. Tjek eventuelt “uønsket mails” eller “spam” derefter din konto & tjek om der blevet trukket penge ofr dne vare du har bestilt hos os. Hvis det stadig ikke virker kontakt os da direkte på mail eller tlf.
Hvis din ordre er blevet anulleret kan det være af flere årsager, du vil derfor modtage en mail med informationer, hvis du ikke har modtaget nogen mail, tag da direkte kontakt til os enten pr mail eller telefon.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.