Whiteline Kokkekniven – 365 Lag Damaskus-Stål – 220mm

1.299,99 DKK

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

  • Alsidig kokkekniv – kan bruges til kød, fisk & grøntsager
  • Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
  • 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 Carbon-stål
  • Naturligt skaft i mørkt premium oliventræ
  • 58+ HRC: Hardness Rockwell C-Skala
  • Vægt: 266g
  • 20 cm knivblad & 12 cm skafte
  • Håndslebet 15 grader knivsæg
  • Kniven sendes i bæredygtige æsker

På lager

Whiteline Kokkekniven – 365 Lag Damaskus-Stål – 220mm

1.299,99 DKK