The Raindrop collection – Håndlavet efter Damaskus-metoden
Indeholder
Trancheringskniv Yanagiba
Trancheringskniv kaldes også for Yanagiba (pilebladet). Er det dig, som har ansvaret for julemaden hjemme ved jer? Skal du stå for at skære enten anden, gåsen eller kalkunen ud inde ved det smukt pyntejulebord, så har SevenSpoons lige det, du skal bruge. Vores flotte trancheringskniv er det helt igennem perfekte værktøj til julemiddagen.
Nakiri-kniv
Nakiri-kniven er primært beregnet til kød. Man kalder den også for slagterkniven. Den kan dog også bruges til hårde produkter, som f.eks. græskar og selleri. Hvis du ikke lige har Santoku-kniven ved hånden, kan du også bruge Nakiri-kniven til at hakke urter og grøntsager takket være knivens store firkantet blad.
Santoku-kniv
Santoku-kniven er den japanske grøntsags- og urtekniv. Den buede ende og det store brede knivsblad gør den til den perfekte kniv, når du f.eks. skal pille løg, ordne gulerødder og hakke urter. Japanerne betegner den som en af de vigtigste knive i køkkenet.
Japansk urtekniv
Vores urtekniv er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der bruges til at ordne alle de små ting i køkkenet, som f.eks. pille løg, ordne gulerødder og skrælle kartofler. Det er en af de knive, du vil komme til at bruge allermest i dit køkken.
Gyuto / Kokkekniven
Gyuto – også kaldet kokkekniven – er det japanske svar på en universalkniv til køkkenet. Gyuto-kniven er god til både grøntsager, kød og fisk. Der er meget få opgaver, du ikke kan håndtere med denne meget alsidige kniv.