FORRET MED KREBSEHALER OG DILDDRESSING.
krebsehaler, en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecoctail. Krebsehaler kan fint
Jeg elsker at springe ud i ukendt farvand, når det kommer til madlavning, om det så er en succes eller en justering.
Når jeg har stået og kræset med madlavningen, synes jeg det er vigtigt at det bliver serveret og præsenteret indbydende og lækkert, så man får endnu mere lyst til at spise. Det første vi spiser med er jo øjnene.
Jeg tror helhjertet på, at vin ikke skal være for højrøvet. Og at man med lidt simpel viden om vin kan gøre sine oplevelser meget større.
krebsehaler, en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecoctail. Krebsehaler kan fint
The star of Saturday evening – the 2011 Pavie Macquin Saint-Émilion 1er Grand Cru Classé. It feels like it’s just
Thoroughly enjoying this household favourite bang-for-the-buck red wine – the 2017 “Portal” from Celler Piñol in Spain. And also really
kryddersmør er super lækkert tilbehør til flute, kød eller til grønsagerne. OPSKRIFT—————— 1 blomkål200g smør1/4 citron, saften herfra1 håndfuld frisk
Er du til hjemmelavede pommes? Er de her kartofler helt sikker noget lige for dig, MUMS de lækre, og der
Tonight I’m revisiting this great white wine from Domaine Des Sénéchaux. And it’s the last bottle left. Their 2015 Chateauneuf
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig? OPSKRIFT—————— 750g (4stk) kyllingebryst, i mindre stk4spsk kryddersmør, evt se
Denne ret er helt klart på top 3 af en af mine livretter. Det smager himmelsk, også elsker jeg selve
Kicking of Friday with a pre-dinner champagne from Lété-Vautrain. Their “Brut 204” is an excellent value for money champagne! It
This weekend it’s Halloween but there’s nothing spooky about this organic Riesling from Weingut Krebs in Pfalz. Apples and pears
© Sevenspoons.dk – 2020