Chario VG10 Damask – Nakiri 180 mm – SevenSpoons
- På lager
939,00 kr. 599,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Ikke på lager
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- 180 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
<
Få et bedre indblik på kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Nakiri – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Nakiri (菜切り) betyder grøntsagskniv og det er den traditionelle, japanske grøntsagskniv, som er uundværlig i det japanske køkken – og det asiatiske køkken generelt.
Her får man den perfekte grønsagskniv, der med sin rektangulære form gør det nemt at skære både store og små grøntsager. Den kan bruges til at flække store grøntsager, men er også helt ideel til helt fintsnittede grønsager, idet du kan arbejde med knoerne sikkert vendt mod bladet.
Knivstype: Nakiri / Grøntsagskniv
Længde: 300 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Chario VG10 Damask – Nakiri 180 mm – SevenSpoons
939,00 kr. 599,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Ikke på lager
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- 180 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede