Chario VG10 Collection – 5 kokkeknive – SevenSpoons
- På lager
4.399,00 kr. 3.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Ikke på lager
- Gyuto – kokkekniven – 200 mm
- Santoku – grøntsagskniven – 180 mm
- Utility – prettykniven – 120 mm
- Stegegaffel – 200 mm
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Få et bedre indblik på knivsættet
knivsættet bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Petty – Også kald Paring eller Utility kniv
utility-kniven kaldes også “Paring” eller “Petty”-knife og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.
Brug den når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den når du skal skære i små stykker kød, fisk og skaldyr.
Utilitykniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.
Knivstype: Petty / Utility kniv
Længde: 180 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivstype: Santoku / Grøntsagskniven
Længde: 300 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Udbener – Den klare alle snitte opgaverne
En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft. Da det er nemt at komme godt ind omkring benene, vil der være meget lidt spild.
Kniven er forholdsvis lille og smal og lægger godt i hånden, og så har den en ret karakteristisk form – typisk med et let svaj henover ryggen, der ender i en skarp spids. Ryggen kan dog også være helt lige.
Længden ligger almindeligvis mellem 10 og 18 centimeter, og mange vælger en kniv, der lægger et sted midt i mellem.
Knivstype: Udbener / Filetkniven
Længde: 310 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Nakiri – den japanske grøntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Nakiri (菜切り) betyder grøntsagskniv og det er den traditionelle, japanske grøntsagskniv, som er uundværlig i det japanske køkken – og det asiatiske køkken generelt.
Her får man den perfekte grønsagskniv, der med sin rektangulære form gør det nemt at skære både store og små grøntsager. Den kan bruges til at flække store grøntsager, men er også helt ideel til helt fintsnittede grønsager, idet du kan arbejde med knoerne sikkert vendt mod bladet.
Knivstype: Nakiri / Grøntsagskniv
Længde: 300 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 170g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Chario VG10 Collection – 5 kokkeknive – SevenSpoons
4.399,00 kr. 3.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Ikke på lager
- Gyuto – kokkekniven – 200 mm
- Santoku – grøntsagskniven – 180 mm
- Utility – prettykniven – 120 mm
- Stegegaffel – 200 mm
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede