Chario VG10 Damask – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
- På lager
939,00 kr. 599,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- 200 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
<
Få et bedre indblik på kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10
Hårdhed/HrC: 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ
Vægt i alt: ca. 158g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: Fukai – Japan
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Chario VG10 Damask – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
939,00 kr. 599,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
- Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
- VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
- Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
- 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
- Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
- 200 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
- Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
- Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan
Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede