Chario VG10 Damask - Gyuto 210 mm - SevenSpoons
599,00 kr.
99 in stock

Chario VG10 Damask – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

599,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

  • Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
  • VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
  • Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
  • 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
  • Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
  • 200 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
  • Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
  • Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan

Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

<

Få et bedre indblik på kniven

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: VG10 kernestål, omgivet af 66 lags VG10

Hårdhed/HrC:  61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Oliventræ

Vægt i alt: ca. 158g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Fukai – Japan

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Andre tilkøbte også

Chario VG10 Damask – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

599,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv, med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

  • Damasceret og smedet efter San-mai-metoden
  • VG10 kernestål omgivet af yderlige 66 lag VG10
  • Rustfri clad, højt indhold af kulstof & vanadium
  • 61 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala
  • Naturligt skaft i oliventræ & sølvindlæg
  • 200 mm blad, 110 mm skaft & 10° knivsæg
  • Leveres i beskyttende pæne gaveæsker
  • Smedet i/af Taku, i Fukai, Japan

Note: Skaft & blad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Bestil inden kl 13.00 &amp; modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her