Prime Collection Damaskus – 6 Kokkeknive – SevenSpoons
- På lager
3.999,00 kr. 2.799,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Kun 1 tilbage på lager
Prime Collection Damaskus – Knivsæt er, er til den prisbevidste, men kvalitetsorienterede hjemmekok. I dette sæt får du to forskellige knive, som kan klare rigtig mange forskellige opgaver i køkkenet. Sættet indeholder en santokukniv, en petty-kniv, Gyuto-kokkekniv, en brødkniv, en udbener & en urtekniv.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af knivsættet
knivsættet bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 219g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivstype: Santoku / Grøntsagskniven
Længde: 300 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 189g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Petty – Også kald Paring eller Utility kniv
utility-kniven kaldes også “Paring” eller “Petty”-knife og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.
Brug den når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den når du skal skære i små stykker kød, fisk og skaldyr.
Utilitykniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.
Knivstype: Petty / Utility kniv
Længde: 190 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: håndformet skaft – egetræ
Vægt i alt: ca. 90g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Helt klassisk brødkniv til alle skære opgaverne
En brødkniv er god til – ja – at skære brød i skiver med, og den er en fast del af langt de fleste køkkener. Bladet er meget langt, hvilket gør, at man kan “save” med lange glidende bevægelser. Jo længere blad, jo mindre skal du bevæge hånden frem og tilbage.
På grund af det kraftigt takkede skær kan du også bruge brødkniven til at skære / hakke nødder og chokolade eller til at skære igennem den sprøde svær i flæskestegen. Brødkniven er også god til at skære i tomater og andre bløde frugter.
Knivstype: Brødkniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 219g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Petty – Også kald Paring eller Utility kniv
utility-kniven kaldes også “Paring” eller “Petty”-knife og er, som ordene antyder, fantastisk til de små råvarer. Kniven bruges til at skære diverse småting i køkkenet, og det vil hurtigt blive din favoritkniv.
Brug den når du skal skære små grøntsager, frugter og krydderurter. Brug den når du skal soignere svampe, kartofler og frugter. Brug den når du skal skære i små stykker kød, fisk og skaldyr.
Utilitykniven vil hurtigt blive din mest brugte kniv i køkkenet. En sikker favorit.
Knivstype: Petty / Utility kniv
Længde: 220 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: håndformet skaft – egetræ
Vægt i alt: ca. 90g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Udbener – Den klare alle snitte opgaverne
En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft. Da det er nemt at komme godt ind omkring benene, vil der være meget lidt spild.
Kniven er forholdsvis lille og smal og lægger godt i hånden, og så har den en ret karakteristisk form – typisk med et let svaj henover ryggen, der ender i en skarp spids. Ryggen kan dog også være helt lige.
Længden ligger almindeligvis mellem 10 og 18 centimeter, og mange vælger en kniv, der lægger et sted midt i mellem.
Knivstype: Udbener / Filetkniven
Længde: 300 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 199g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Prime Collection Damaskus – 6 Kokkeknive – SevenSpoons
3.999,00 kr. 2.799,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
Kun 1 tilbage på lager
Prime Collection Damaskus – Knivsæt er, er til den prisbevidste, men kvalitetsorienterede hjemmekok. I dette sæt får du to forskellige knive, som kan klare rigtig mange forskellige opgaver i køkkenet. Sættet indeholder en santokukniv, en petty-kniv, Gyuto-kokkekniv, en brødkniv, en udbener & en urtekniv.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |