Prime Damaskus – Udbener 170 mm – SevenSpoons
- På lager
1.299,00 kr. 909,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Udbener – En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Udbener – Den klare alle snitte opgaverne
En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft. Da det er nemt at komme godt ind omkring benene, vil der være meget lidt spild.
Kniven er forholdsvis lille og smal og lægger godt i hånden, og så har den en ret karakteristisk form – typisk med et let svaj henover ryggen, der ender i en skarp spids. Ryggen kan dog også være helt lige.
Længden ligger almindeligvis mellem 10 og 18 centimeter, og mange vælger en kniv, der lægger et sted midt i mellem.
Knivstype: Udbener / Filetkniven
Længde: 300 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Lyst egetræ
Vægt i alt: ca. 98g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Prime Damaskus – Udbener 170 mm – SevenSpoons
1.299,00 kr. 909,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Udbener – En udbenerkniv er, som navnet indikerer, beregnet til at udbene. Det er en meget skarp og spids kniv, der er utroligt handy, når du skal fjerne sener, knogler og brusk fra fisk, fjerkræ og andet kød med stor præcision, fleksibilitet og kraft.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |