Raindrop Damaskus – Santoku 180 mm – SevenSpoons
- På lager
939,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter Fredag, lørdag & søndag modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Grøntsagskniven – Santokuen – Et absolutte must-have. Santoku kniven er din bedste ven, når du skal snitte og hakke. Balancen mellem greb og blad i Santoku’en giver komfort, som du ikke får på samme måde i andre knive.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Mahogni træ – Oksehorn |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Santoku – den japanske gørntsagskniv, der dækker alle køkkenets hakke opgaver
Denne japanske universalkniv har et navn, som bogstaveligt talt betyder en ’kniv med tre dyder’ – den anvendes til grøntsager, fisk og kød. Santoku-kniven er også kendt som santuko i nogle dele af Europa.
Dens fulde navn er santoku-bocho eller bukabocho. Kniven kan have et japansk eller et europæisk håndtag. Længden spænder normalt mellem 165-180 mm., og den er næsten altid dobbeltslebet.
Knivstype: Santoku / Grøntsagskniven
Længde: 300 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ
Vægt i alt: ca. 189g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Relaterede varer
Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.
Til vores Damaskus-knive anvender vores samarbejdspartnere i Himalaya-bjergene en ståltype kaldet 1095/10N25. Stålet, som smedes efter deres helt egen metode, er professionelt designet og det tætteste, du kommer på Wootz-stål.
Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:
- Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
- Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
- Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden
“Sevenspoons” er en onlinebutik, hvor du kan købe kvalitetsprodukter til køkkenet, især knive. Vi har tre kategorier af knive (Damaskus-knive, japanske knive og nordiske knive). Derudover sælger vi spisestel og glas mm.
Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.
Ja, vi har et fantastisk samarbejde med en lokal smed i Fukui i Japan. Han har mange års erfaring og fremstiller både knive og samuraisværd. Sammenlignet med andre lokale producenter vil du helt sikkert opleve, at vores japanske knive er et kvalitetsprodukt.
Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.
Raindrop Damaskus – Santoku 180 mm – SevenSpoons
939,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Grøntsagskniven – Santokuen – Et absolutte must-have. Santoku kniven er din bedste ven, når du skal snitte og hakke. Balancen mellem greb og blad i Santoku’en giver komfort, som du ikke får på samme måde i andre knive.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Mahogni træ – Oksehorn |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 180 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |