Raindrop Damaskus – Sujihiki 250 mm – SevenSpoons
- På lager
929,00 kr. 657,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Trancheringkniven – Sujihiki – Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Mahogni træ – Oksehorn |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 250 mm knivblad, 120 mm skaft & 15% knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Sujihiki – den japanske Trancheringskniv, der udføre lange lige snit
Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper. Dens udvidede klingelængde giver dig mulighed for at skære med et langt snit i stedet for at glide kniven frem og tilbage i en savebevægelse, og det reducerede overfladeareal forhindrer bladet i at klæbe til kødet.
Knivstype: Sujihiki / Trancherings kniv
Længde: 350 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale:Ovalt skaft – Mahogni træ
Vægt i alt: ca. 189g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Raindrop Damaskus – Sujihiki 250 mm – SevenSpoons
929,00 kr. 657,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Trancheringkniven – Sujihiki – Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Mahogni træ – Oksehorn |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 250 mm knivblad, 120 mm skaft & 15% knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |