Raindrop Damaskus - Sujihiki 250 mm - SevenSpoons
657,00 kr.
8 in stock
-
+

Raindrop Damaskus – Sujihiki 250 mm – SevenSpoons

657,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Trancheringkniven – Sujihiki – Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Mahogni træ – Oksehorn

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

250 mm knivblad, 120 mm skaft & 15% knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Få et bedre indblik af kniven

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Sujihiki – den japanske Trancheringskniv, der udføre lange lige snit

 

Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper. Dens udvidede klingelængde giver dig mulighed for at skære med et langt snit i stedet for at glide kniven frem og tilbage i en savebevægelse, og det reducerede overfladeareal forhindrer bladet i at klæbe til kødet.

 

Knivstype: Sujihiki / Trancherings kniv

Længde: 350 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale:Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 189g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Andre tilkøbte også

Raindrop Damaskus – Sujihiki 250 mm – SevenSpoons

657,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv, med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Trancheringkniven – Sujihiki – Sujihiki oversættes bogstaveligt til ‘kød udskærer”, og den gør præcis, hvad navnet antyder. Den er perfekt til udskæring og tranchering af stege, kalkun, råt kød, fisk og alle andre kødtyper.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Mahogni træ – Oksehorn

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

250 mm knivblad, 120 mm skaft & 15% knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her