Taku Damaskus - Kiritsuke 210 mm - SevenSpoons
755,00 kr.
3 in stock
-
+

Taku Damaskus – Kiritsuke 210 mm – SevenSpoons

755,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kirisuke-kniven betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Få et bedre indblik af kniven

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Kiritsuke – Køkkenchefens favorit

 

Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.

Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.

Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.

 

Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 219g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Andre tilkøbte også

Taku Damaskus – Kiritsuke 210 mm – SevenSpoons

755,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv, med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kirisuke-kniven betragtes som en af de mest brugte knive i køkkenet, næst efter den kendte Gyuto. Den bruges og kendes mest af professionelle kokke, da kniven menes at give en særlig status i køkkent.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her