Walnut Tsuchime – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
- På lager
1.079,00 kr. 755,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Ståltype | Svensk Sandvik 12C27 stål |
---|---|
Finish | Tsuchime (hammeret) |
Clad | Rustfri clad, 82 % genanvendt stål |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Haakan, skåne Sverige |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniv
Længde: 310 mm
Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad
Hårdhed/HrC: 57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød
Vægt i alt: ca 141g
Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: Sverige
Rustfri? Ja
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Walnut Tsuchime – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
1.079,00 kr. 755,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.
GRATIS RETUR
Køb din kniv, med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Ståltype | Svensk Sandvik 12C27 stål |
---|---|
Finish | Tsuchime (hammeret) |
Clad | Rustfri clad, 82 % genanvendt stål |
Skaft | Lyst eg |
HCR | 60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Haakan, skåne Sverige |