Walnut Tsuchime - Gyuto 210 mm - SevenSpoons
755,00 kr.
22 in stock
-
+

Walnut Tsuchime – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

755,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 og modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

Note: Skaft & knivblad kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Ståltype

Svensk Sandvik 12C27 stål

Finish

Tsuchime (hammeret)

Clad

Rustfri clad, 82 % genanvendt stål

Skaft

Lyst eg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Haakan, skåne Sverige

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Få et bedre indblik af kniven

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 310 mm

Stål: Svensk Sandvik 12C27 stål – Rustfrit clad

Hårdhed/HrC:  57 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Skæfte form og materiale: Formet efter håndgrab – Valnød

Vægt i alt: ca 141g

Tykkelse på blad: ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: Sverige

Rustfri? Ja

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

Andre tilkøbte også

Walnut Tsuchime – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

755,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter.
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

GRATIS RETUR

Køb din kniv, med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

Note: Skaft & knivblad kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Ståltype

Svensk Sandvik 12C27 stål

Finish

Tsuchime (hammeret)

Clad

Rustfri clad, 82 % genanvendt stål

Skaft

Lyst eg

HCR

60 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Haakan, skåne Sverige

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her