Klassisk Duo Damaskus – 2 Kokkeknive – SevenSpoons

1.999,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter Fredag, lørdag & søndag modtages pakken tirsdag

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager (kan bestilles som restordre)

Tilføj tilbehør

Klassisk Duo Damaskus – Knivsæt er, er til den prisbevidste, men kvalitetsorienterede hjemmekok.  I dette sæt får du to forskellige knive, som kan klare rigtig mange forskellige opgaver i køkkenet. Sættet indeholder en Gyutokokkekniv og en Kritsukekniv

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Få et bedre indblik af knivsættet

knivsættet bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniv

Længde: 310 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 194g

Tykkelse på blad:ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Kiritsuke – Køkkenchefens favorit

 

Kiritsuke betyder bogstaveligt talt ”spræt op” og er en universalkniv i det japanske køkken.

Den er designet til at klare de fleste skæreopgaver og har en voksende popularitet særligt blandt professionelle kokke, da knivens skarphed giver en flot finish.

Kiritsuke anvendes i vid udstrækning til klargøring af sashimi og udskæring af kød. Den kan bruges som en Yanagiba (sushikniv) og Usuba (grøntsagskniv til at finsnitte) – og så er det bare en utrolig smuk kniv, som giver knivmagneten lidt ekstra æstetik.

 

Knivstype: Kiritsuke / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Ovalt skaft – Mahogni træ

Vægt i alt: ca. 206g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

FAQ
Knivene

Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.

Til vores Damaskus-knive anvender vores samarbejdspartnere i Himalaya-bjergene en ståltype kaldet 1095/10N25. Stålet, som smedes efter deres helt egen metode, er professionelt designet og det tætteste, du kommer på Wootz-stål. 

Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:

  • Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
  • Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
  • Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden

“Sevenspoons” er en onlinebutik, hvor du kan købe kvalitetsprodukter til køkkenet, især knive. Vi har tre kategorier af knive (Damaskus-knive, japanske knive og nordiske knive). Derudover sælger vi spisestel og glas mm.

Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.

Ja, vi har et fantastisk samarbejde med en lokal smed i Fukui i Japan. Han har mange års erfaring og fremstiller både knive og samuraisværd. Sammenlignet med andre lokale producenter vil du helt sikkert opleve, at vores japanske knive er et kvalitetsprodukt.

Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.

Klassisk Duo Damaskus – 2 Kokkeknive – SevenSpoons

1.999,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager (kan bestilles som restordre)

Tilføj tilbehør

Klassisk Duo Damaskus – Knivsæt er, er til den prisbevidste, men kvalitetsorienterede hjemmekok.  I dette sæt får du to forskellige knive, som kan klare rigtig mange forskellige opgaver i køkkenet. Sættet indeholder en Gyutokokkekniv og en Kritsukekniv

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Naturligt skaft i maghoni, forgyldt & sølvindlæg

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Klassisk Duo Damaskus - 2 Kokkeknive - SevenSpoons
1.999,00 kr.