Elite Damaskus – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

1.079,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter Fredag, lørdag & søndag modtages pakken tirsdag

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Tilføj tilbehør

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Få et bedre indblik af kniven

kniven bruges primært til

(Klik her for at læse mere om knivtypen)

 

Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver

 

Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.

Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.

Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.

 

Knivstype: Gyuto / Kokkekniven

Længde: 330 mm

Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål

Hårdhed/HrC:  58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala

Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden

Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Wangee træ

Vægt i alt: ca. 189g

Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm

Lavet i: himalaya bjergkæden

Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.

 

 

Andre er 100% tilfredse med vores produkter

FAQ
Knivene

Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.

Til vores Damaskus-knive anvender vores samarbejdspartnere i Himalaya-bjergene en ståltype kaldet 1095/10N25. Stålet, som smedes efter deres helt egen metode, er professionelt designet og det tætteste, du kommer på Wootz-stål. 

Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:

  • Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
  • Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
  • Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden

“Sevenspoons” er en onlinebutik, hvor du kan købe kvalitetsprodukter til køkkenet, især knive. Vi har tre kategorier af knive (Damaskus-knive, japanske knive og nordiske knive). Derudover sælger vi spisestel og glas mm.

Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.

Ja, vi har et fantastisk samarbejde med en lokal smed i Fukui i Japan. Han har mange års erfaring og fremstiller både knive og samuraisværd. Sammenlignet med andre lokale producenter vil du helt sikkert opleve, at vores japanske knive er et kvalitetsprodukt.

Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.

Elite Damaskus – Gyuto 210 mm – SevenSpoons

1.079,00 kr.

GRATIS LEVERING

Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag

GRATIS RETUR

Køb din kniv med 365 dages returret

24 TIMERS SUPPORT

Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk

På lager

Tilføj tilbehør

Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.

Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede 

Smede metode

Damasceret og smedet efter San-mai-metoden

Ståltype

1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål

Clad

Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof

Skaft

Wangee træ

HCR

58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala

Størrelseforhold

200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg

Indpakning

Leveres i beskyttende pæne gaveæsker

Smed

Smedet i/af Himalaya bjergkæden

Bestil inden kl 13.00 & modtag pakken dagen efter. Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken trirsdag.

Læs vores leverings politik her

Spor din pakke her

 Vi har udvidet retturet, og du har derfor ret til at returnere din ordre indenfor 365 dage.

Bestil returing her

Læs vores returnerings politik her

Elite Damaskus - Gyuto 210 mm - SevenSpoons
1.079,00 kr.