Elite Damaskus – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
- På lager
1.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter Fredag, lørdag & søndag modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Wangee træ |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |
Få et bedre indblik af kniven
kniven bruges primært til
(Klik her for at læse mere om knivtypen)
Gyuto – den japanske knivfavorit, der dækker alle køkkenets skæreopgaver
Den japanske udgave af vestens vigtigste køkkenkniv (kokkekniv). Den største forskel på en japansk universalkniv og dens europæiske modstykke, en fransk eller en tysk kniv, ligger i det tyndere blad.
Den japanske udgave er normalt fremstillet af hårdere stål og er dobbeltslebet. Der er Gyuto-knive med europæiske og med japanske håndtag, sidstnævnte kaldes wa-gyuto.
Gyuto-knivene var oprindeligt designet til at skære store stykker oksekød, og det er der, deres navn kommer fra – det betyder bogstaveligt talt et ”kosværd”. Dimensioner på Gyuto-knive spænder mellem 150-390 mm., men knivene er ofte mellem 210-270 mm. lange. Bladets tykkelse er normalt mellem 1,5-5 mm.
Knivstype: Gyuto / Kokkekniven
Længde: 330 mm
Stål: 1095 kernestål, omgivet af 364 lag 15N20 Carbonstål
Hårdhed/HrC: 58 +/- 2 HRC: Hardness Rockwell C-skala
Finish: Damasceret og smedet efter San-mai Metoden
Skæfte form og materiale: Håndformet skaft – Wangee træ
Vægt i alt: ca. 189g
Tykkelse på blad: Ryg over hæl: 2 mm – 1 cm fra spids: 1,5 mm
Lavet i: himalaya bjergkæden
Rustfri? Nej – Begge ståltyper er ikke rustfrie, så sørg for at holde kniven tør.
Andre er 100% tilfredse med vores produkter
Relaterede varer
Vi sælger knive af den allerstørste kvalitet. Vi har nemlig 14 års erfaring i branchen og et direkte samarbejde med professionelle producenter. Vores knive er fremstillet i hånden og testet af professionelle kokke, før de sættes til salg på vores webshop.
Til vores Damaskus-knive anvender vores samarbejdspartnere i Himalaya-bjergene en ståltype kaldet 1095/10N25. Stålet, som smedes efter deres helt egen metode, er professionelt designet og det tætteste, du kommer på Wootz-stål.
Vi leverer vores knive i en æske sammen med en lille flaske med olie. Vi har desuden allerede smurt knivskaftet ind i olie. Det hjælper med til at vedligeholde knivene og fastholde den høje kvalitet. Derudover er det godt at tage følgende forholdsregler:
- Vask knivene med lunkent vand og tør knivene af efter vask
- Smør forsigtigt bladet med olie efter vask
- Dyp skaftet i olie natten over en gang om måneden
“Sevenspoons” er en onlinebutik, hvor du kan købe kvalitetsprodukter til køkkenet, især knive. Vi har tre kategorier af knive (Damaskus-knive, japanske knive og nordiske knive). Derudover sælger vi spisestel og glas mm.
Vores nordiske knive er fremstillet af det svenske stål kaldet Sandvik 12C27. Knivene er fremstillet efter samme metode som i Vikingetiden. Metoden kaldes digelstålmetoden og gør knivene til enhver koks yndlingsværktøj.
Ja, vi har et fantastisk samarbejde med en lokal smed i Fukui i Japan. Han har mange års erfaring og fremstiller både knive og samuraisværd. Sammenlignet med andre lokale producenter vil du helt sikkert opleve, at vores japanske knive er et kvalitetsprodukt.
Ja, du kan besøge vores showroom i Fredericia. Og du kan være sikker på, at vi leverer samme kvalitet som den, du kan se der.
Elite Damaskus – Gyuto 210 mm – SevenSpoons
1.079,00 kr.
GRATIS LEVERING
Bestil inden kl. 13.00 og modtag pakken dagen efter
Fredag, lørdag & søndag, modtages pakken tirsdag
GRATIS RETUR
Køb din kniv med 365 dages returret
24 TIMERS SUPPORT
Kontakt os på Kontakt@SevenSpoons.dk
På lager
Kokkekniven – Gyutoen – er den mest brugte kniv både i hjemmet og i det profesionelle køkken. Kniven bruges til langt de fleste skæreopgaver – både til fisk, kød og grøntsager. Hvis du leder efter din første kniv eller blot en allaround kniv, så er dette dit bedste bud.
Note: Skaft & knivblad samt damaceringen kan variere en smule, da alle knive er håndlavede
Smede metode | Damasceret og smedet efter San-mai-metoden |
---|---|
Ståltype | 1095 kernestål omgivet af 364 lag 15N20 kulstof-stål |
Clad | Damask clad, højt indhold af nikkel & kulstof |
Skaft | Wangee træ |
HCR | 58 +/- HRC: Hardness Rockwell C-Skala |
Størrelseforhold | 200 mm knivblad, 120 mm skaft & 15° knivsæg |
Indpakning | Leveres i beskyttende pæne gaveæsker |
Smed | Smedet i/af Himalaya bjergkæden |